SABOTAGE!!!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

SABOTAGE!!!

Мнениеот uha_rampage » Пон Юли 12, 2004 10:32 pm

1. Искам да ви поздравя с едноименната песен на Beasty Boys
2. Не мислите ли, че някой ни саботира на Витоша?
След като отмина първоначалната болка, отидох да видя завоя... какво аджеба ме накара да поднеса така.. и тогава видях, че някой гамен е разпръснал стените на счупена пластмасова туба... задницата ми е минала над някое от тях... и ... шейна, знаете как се хлъзга пластмаса на пясък/чакъл. Глупавото е, че не паднах когато бях на 60+ градуса наклон, когато грешката щеше да е моя... ами когато всичко бе случайност, но ако няма екстремно и тръпка няма

Това е само един от случайте...
Силя си се аз за скока след Лалето и си викам "Аааа са как съм се засилил, лелеле как ще скоча са от скока ще летя 100 метра бреее!!! Луд съм!!!" И какво да видя - скока го НЯМА а има само 1 паднало дърво, последва бясната спирачка :bawling:
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Мнениеот HellRaider » Пон Юли 12, 2004 10:36 pm

:dgrin:Как ще хабиш така спирачките ве вандал .... а думите леле.... я ма ха
:crazy:
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Мнениеот bikerider » Вто Юли 13, 2004 9:24 am

[quote="uha_rampage"]

1. Искам да ви поздравя с едноименната песен на Beasty Boys
2. Не мислите ли, че някой ни саботира на Витоша?
[quote]След като отмина първоначалната болка, отидох да видя завоя... какво аджеба ме накара да поднеса така.. и тогава видях, че някой гамен е разпръснал стените на счупена пластмасова туба... задницата ми е минала над някое от тях... и ... шейна, знаете как се хлъзга пластмаса на пясък/чакъл. Глупавото е, че не паднах когато бях на 60+ градуса наклон, когато грешката щеше да е моя... ами когато всичко бе случайност, но ако няма екстремно и тръпка няма[/quote]

Това е само един от случайте...
Силя си се аз за скока след Лалето и си викам "Аааа са как съм се засилил, лелеле как ще скоча са от скока ще летя 100 метра бреее!!! Луд съм!!!" И какво да видя - скока го НЯМА а има само 1 паднало дърво, последва бясната спирачка :bawling:
[/quote]

ако не си забелязъл вече по много от големите пътеки има нарочно отрязани дърва напречно на пътеката.
виждал съм дори дядо, който слагаше камъни точно под едната серпентина под Драгалевския лифт. Даже май веднъж Любо от Веломания си изкара въздуха от такава педерастия. Лошото е че нищо не може да се направи - да седнеш да биеш дядо е меко казано смешно, даже ще има обратен резултат.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Cveti » Вто Юли 13, 2004 10:46 am

Ех,да имаше кой да регламентира специални вело-маршрути...Да се знае,че това са пътеки за спускане...ама айде,размечтах се нещо.
May the force be with you.
Cveti

Мнениеот hlebarka » Вто Юли 13, 2004 8:07 pm

Знам ги аз кои са , дори имам снимка , ще я пусна,
само да приключа със сегашната.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот uha_rampage » Сря Юли 14, 2004 6:55 pm

Цвети нали се сещаш, че тези регламентирани маршрути бързо ще ни писнат? Мечтай си да не ни ограничат да караме само по тях, щото както сме тръгнали...
Планината е за всички и искам да имам право да ходя където си искам без страх, че някой може да е разсипал пирони на някой завой. Затова ако видя пенсиика да прави капани директно я газя :evil::hbang2:
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот КапитанПланета » Сря Юли 14, 2004 7:02 pm

Наистина регламентираните маршрути са нож с две остриета. За мен варианта си остава карането по-отдалечени и забутани пътеки, както и по възможност в най-непоопулярно време. Аз примерно си умирам да карам понеделник сутрин - нема кой да те напсува. :^:
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот Cveti » Сря Юли 14, 2004 10:39 pm

[quote="КапитанПланета"]

Наистина регламентираните маршрути са нож с две остриета. За мен варианта си остава карането по-отдалечени и забутани пътеки, както и по възможност в най-непоопулярно време. Аз примерно си умирам да карам понеделник сутрин - нема кой да те напсува. :^:
[/quote]

Аз също.Не са много нещата,които могат да ме накарат да отида да се спускам в събота или неделя.Тия 2 дни съм ги оставила за другите планини.
Cveti

Мнениеот Cveti » Сря Юли 14, 2004 10:40 pm

[quote="uha_rampage"]

Цвети нали се сещаш, че тези регламентирани маршрути бързо ще ни писнат? Мечтай си да не ни ограничат да караме само по тях, щото както сме тръгнали...
[/quote]

И това е вярно.
Cveti

Мнениеот bikerider » Чет Юли 15, 2004 9:48 am

[quote="uha_rampage"]

Планината е за всички и искам да имам право да ходя където си искам без страх, че някой може да е разсипал пирони на някой завой. Затова ако видя пенсиика да прави капани директно я газя :evil::hbang2:
[/quote]

абе както аз ги виждам тия неща в България имаме фундаментален проблем с law enforcement-а - никой нищо не може да ми направи ако мина по "нерегламентирана" пътека, щото никой не знае кога и къде ще мина. алтернативата е на всяка пътека да има ченге, което сещаш се каква утопия е... така че и да има правилник и двете страни ще ги боли жезъла за него...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Назад към Архив