ACID BURN написа:Абе незнам аз ли съм сляп или нещо тука компа ми е зле ама пише Резултати за 2005
bokichaa написа:Trip-tfk написа:Има ли някой навит да врътнем трасето някой уикенд през идния месец?
...оп...
Trip-tfk написа:Айде тогава определяме дата след 1-ви,може би 7-ми или 8-ми?Аз току-що сглобих нов байк и искам да му покажа малко Витошки пътеки.
Иначе с нетърпение очквам обиколката,от както участвах миналата година всеки ден си мисля за нея.
ACID BURN написа:Trip-tfk написа:Айде тогава определяме дата след 1-ви,може би 7-ми или 8-ми?Аз току-що сглобих нов байк и искам да му покажа малко Витошки пътеки.
Иначе с нетърпение очквам обиколката,от както участвах миналата година всеки ден си мисля за нея.
А защо не го направим този уйкенд?Аз съм адски навит!Иначе и аз така, от както свърши миналата година си мечтая следващата обиколка на витоша...
bokichaa написа:ACID BURN написа:!9 часа ще ни е малко късно....
...еее шЪ изчакаме Гришата от Блг-то...
Имай предвид, че линията е затворена и между Дупница и Гълъбник пътниците се превозват с автобуси, а това забавя нещата с влака.Trip-tfk написа:Трябва обаче да тръгнем към 9:00 часа,тъй като най-ранният влак тръгва от Благоевград в 5:50.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта