Не можело да затвори едното платно на Цариградско (част от предварително обявения пред UCI официален маршрут), шото майките немало да могат да си земат децата от градините... Тоя симпатяга почва да ме дразни лекинко...
 Не можело да затвори едното платно на Цариградско (част от предварително обявения пред UCI официален маршрут), шото майките немало да могат да си земат децата от градините... Тоя симпатяга почва да ме дразни лекинко... Не можело да затвори едното платно на Цариградско (част от предварително обявения пред UCI официален маршрут), шото майките немало да могат да си земат децата от градините... Тоя симпатяга почва да ме дразни лекинко...
 Не можело да затвори едното платно на Цариградско (част от предварително обявения пред UCI официален маршрут), шото майките немало да могат да си земат децата от градините... Тоя симпатяга почва да ме дразни лекинко...

PtD написа:...да се боядисат в жълто и да им се сложи по един надпис "TAXI" отгоре...

Atari написа:Чудно, как в други градове успяват да затворят улици за подобни състезания, а пожарникарят се опъва. На всичкото отгоре и се натискат за подобни мероприятия. Дано да му дойде акъла в главата.

Nymphetamine написа:Atari написа:Чудно, как в други градове успяват да затворят улици за подобни състезания, а пожарникарят се опъва. На всичкото отгоре и се натискат за подобни мероприятия. Дано да му дойде акъла в главата.
Може би 'щото в другите градове кмета не е ге'ерал-пожарникар-популист-мутра-телохранител...

TOYAGA написа:Мхм... Сере тук-там...

Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта