Какво мислите за новият ни сайт?
imbecile написа:Малко идеи:
Все пак няма ли да е по-добре пазаруването в магазина да става само с регистрация? Наличието на account предполага история на поръчките(които си имат уникални номера естествено), статус, проследяване...Направих поръчка преди 2 дни, до сега единственото, което получих като обратна връзка беше само pop-up с нещо от сорта "Поръчката е приета, скоро ще се свържем с вас за потвърждение". Едно писъмце на e-mail-a щеше да е доста по-убедителноИ все още си чакам обаждането
![]()
P.S. Също така никъде не видях поле "Контакти". Мисля, че ще е полезно, а и не е ясно дали може да се ползват тези от корпоративния сайт за въпроси относно е-магазина.
За обратната връзка дали ще получиш pop-up или автоматичен майл на мен ми се струва все тази и двете не гарантират нищо като се замисля
stroker написа:Могат ли да се очакват намаления за велосипеди и рамки Iron Horse моделите 2007 в края на сезона или началото на другия сезон?
Благодаря!
TheUndertaker написа:stroker написа:Могат ли да се очакват намаления за велосипеди и рамки Iron Horse моделите 2007 в края на сезона или началото на другия сезон?
Благодаря!
Малко вероятно , но не и невъзможно
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 355 госта