Мъро написа:Човече...
Alien wrote
mih написа:Аз лично съм против геймването и мога с гордост да кажа, че успешно му "резистирам" (макар понякога да си ми липсва), най-вече защото намирам, че през времето, което му отдавам, мога да играя на реалните "игри", които са много по-интересни, а и по-полезни, може би защото се случват в оригиналната версия и натрупаният "експириънс" си важи, а не като другият - да остава само за някаква си игра
Една качествена зЕмлянка ти трябва на теб!Alien написа:DirectX 10 навлиза ударно. Аз почвам да не си давам парите за гадното колело, ами да събирам за 8800.
http://www.gamespot.com/features/617479 ... ot;title;1
С кво се друсам ли батка? Ей с тваRAM-FR написа:абе вие с какво друсате ?
gladstone написа:Един 40-50" елсиди (да не се изхвърлям на плазма) и някоя от по-модерничките конзолки (да не се изхвърлям на ПиЕсТри) и наистина работата може много да загрубее с мозъка на един челавек
kapitango написа:MSI 7900 GTX все още се държи. То целия ми комп е вече за смяна но ще изчакам 4- ядрените и ДДР 3 системна памет да станат бюджетни и тогава ще сменям "щайгата". Пък и на последък почти не играя. Зимата като не може да се кара тогава ще се заседявам повече.
И моля без коментари, че конзолките са по- добри от РС-тата. В най- добрия случай конзолката ще ти изкара разделителна способност ограничена от тази на телевизора, а я ми кажете, кой е този телевизор , който ще ми даде 1600х1200 или поне оптималните 1280х1024, което вече е минималния стандарт???. Да не говорим за възможностите за надграждане.
Не, че и аз нямах ПлейСтейшън2 до скоро. Но добрата десктоп машина винаги ще си е по- напред в производителността и качеството на игра.
kapitango написа:Не, че и аз нямах ПлейСтейшън2 до скоро. Но добрата десктоп машина винаги ще си е по- напред в производителността и качеството на игра.
mih написа:зависимости всякакви... спускането също е вид зависимост, ако се замислиш.
всекиму - дрогата, а за някои - по няколко
Аз лично съм против геймването и мога с гордост да кажа, че успешно му "резистирам" (макар понякога да си ми липсва), най-вече защото намирам, че през времето, което му отдавам, мога да играя на реалните "игри", които са много по-интересни, а и по-полезни, може би защото се случват в оригиналната версия и натрупаният "експириънс" си важи, а не като другият - да остава само за някаква си игра
Утре вечер ще ми разкажешAlien написа:@NovemberCharlie - ти само това ми разправяш, ама аз не те слушам.Ама аре, аз да не се обаждам, че пак съм ги надробил едни...
.
NovemberCharlie написа:Утре вечер ще ми разкажешAlien написа:@NovemberCharlie - ти само това ми разправяш, ама аз не те слушам.Ама аре, аз да не се обаждам, че пак съм ги надробил едни...
.
Защо, бе?Да няма среща с мацка?Crimson написа:NovemberCharlie написа:Утре вечер ще ми разкажешAlien написа:@NovemberCharlie - ти само това ми разправяш, ама аз не те слушам.Ама аре, аз да не се обаждам, че пак съм ги надробил едни...
.
Тц, от утре всички трябва да се молим за него да оцелее![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта