assault написа:Чувал съм, че зад Софияленд има готини скокове. Може ли някой да ми обясни къде се намират
caspar написа:Зад Софияленд.
assault написа:мерси за информацията, първо смятям да ги видя и ще преценя има ли смисъл да ги скоча
AlexP™ написа:assault написа:мерси за информацията, първо смятям да ги видя и ще преценя има ли смисъл да ги скоча
Не ти препоръчвам да ги скачашако не си карал този стил поне 1-2 години
Teodor40 написа:AlexP™ написа:assault написа:мерси за информацията, първо смятям да ги видя и ще преценя има ли смисъл да ги скоча
10 години дори![]()
RAM-FR написа:Teodor40 написа:AlexP™ написа:assault написа:мерси за информацията, първо смятям да ги видя и ще преценя има ли смисъл да ги скоча
10 години дори![]()
всъшност ти трябват 7 години в Шаолин + 17 в тренировки на НДК
AlexP™ написа:assault написа:мерси за информацията, първо смятям да ги видя и ще преценя има ли смисъл да ги скоча
Besen na Kolelo написа:AlexP™ написа:assault написа:мерси за информацията, първо смятям да ги видя и ще преценя има ли смисъл да ги скоча
Глупостиза 1 дена ги научих всичките за 3ри вече трикове въртях на тях
обаче и преди т'ва съм карал бая
Абе не са за ,хубавото е,че вече си имаме учебен дърт, така че няма от какво да се плашите
![]()
Евала на Цуцу за подръжката и за всичко![]()
Crimson написа:Besen na Kolelo написа:AlexP™ написа:assault написа:мерси за информацията, първо смятям да ги видя и ще преценя има ли смисъл да ги скоча
Абе не са за ,хубавото е,че вече си имаме учебен дърт, така че няма от какво да се плашите
![]()
Кът те шлЯпнем зад враТо ша видиш ти![]()
RAMISTA написа:Crimson написа:Besen na Kolelo написа:AlexP™ написа:assault написа:мерси за информацията, първо смятям да ги видя и ще преценя има ли смисъл да ги скоча
![]()
хахахах незнам но скоковете наистина са много добри и бих ги преценил като единствените истински дъртове в София.
Besen na Kolelo написа:RAMISTA написа:Crimson написа:Besen na Kolelo написа:[скоча
Не ти препоръчвам да ги скачашако не си карал този стил поне 1-2 години и не си бил 4 години във Шаулин:(
Глупостиза 1 дена ги научих всичките за 3ри вече трикове въртях една-две чикий на тях
обаче и преди т'ва съм карал бая на лъскане
![]()
![]()
assgiver написа:Абе що пуснахте тая тема тука ?!?!?!?!Бахти са сулЮ и пулЮ ще почне да ходи там
![]()
. Който кара ги знае, кото не ги знае начи не кара. Там се поддържа суепр добре ( и не само от Цуцо) и като отидат некви лайна там ще преебат дъртовете
. Бахти пък и секи се навъди голем метач на дъртове . . . .
Admin написа:Не е зле да се успокоите, а някои от вас да поработят и по въпроса с грамотното писане, че да няма повече жлътнати или изтрити постове...
Admin написа:....повече жлътнати или изтрити постове...
assgiver написа:Admin написа:....повече жлътнати или изтрити постове...
Какво е Жлътнат пост?
Иначе спокйствие да има![]()
.
assgiver написа:Какво е Жлътнат пост?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 349 госта