От две седмици редовно влизам тук, чета с часове и вече почнах да се чувствам доста по-добре, в началото четях само някакви термини и шеги между потребитлите, но след прочитането на почти всички статии, това място ми стана втори дом
 .
 .
Та на същината на темата. Занимавам се с разработка на приложения за интернет и по-специално уеб дизайн. Позволих си тази вечер, докато четях една статия, да помисля как може да се подобри сайта(води се професионални изкривяване
 ).
 ). 
Главното нещо което му куца е дизайна.. има добри статии, но визуално не са поднесени добре, в смисъл вече сме 2007-ма година, а стила на дизайна е на сайт от 90-те години на миналия век..
За няколко часа(по-точно 3) нахвърлях набързо идеите си за дизайн на портал от този клас, все пак гледам доста посещения прави, а и претендира за сайт номер едно на тази тематика. Разбира се резултатите не са впечатляващи, но съм ентусиазиран да ви ги покажа
 . Ако не ме домързи утре ще направя още подобрения.
 . Ако не ме домързи утре ще направя още подобрения.
Ако администраторите на сайта го харесат, мога да им предоставя работния файл, както и да го парсна на XHTML, CSS, w3c valid (XHTML 1.0 Strict), ще се вижда еднакво под всяка резюция, без значение браузъра(IE, FireFox, Opera, Safari)
По принцип ми плащат за тая работа, но в този случай всичко го правя, защото искам този спорт да стане по-известен, а добрият сайт е една крачка в тази посока.
Ето го самият дизайн, ще се радвам да чуя мнението ви(изображението е около 600KB).
Изображение:

Ето и директен линк: http://nikolov.biz/temp/mtb/v2.jpg
Поздрави! Ще се радвам да разбера какво мислите за дизайна!

, благодаря за добрите отзиви
 , благодаря за добрите отзиви    

Надявам се, че съм внесъл известна яснота все пак
 Надявам се, че съм внесъл известна яснота все пак