matok написа:здравейте,въпроса ми е дали си струва човек да си купи колче с амортисьор,и дали е по-добре да се кара с такова?
4getcredo написа:При планинско каране (от най-лежерното XC и нататък) няма никакъв смисъл. Като потърсите (да кажа пак) във форума, ще разберете защо!![]()
HepBeH_XaMcTep написа:4getcredo написа:При планинско каране (от най-лежерното XC и нататък) няма никакъв смисъл. Като потърсите (да кажа пак) във форума, ще разберете защо!![]()
Зависи от конкретното колче
Race Face имаха доста сполучлив механизъм...
И честно казано... на няколко изкачвания по време на Рудопията, ми се искаше да имам или такова нещо или мека рамка...
4getcredo написа:А колко струва на Race Face колчето?! ... Човекът най-вероятно говори за наличните на нашия пазар... Zoom най-вероятно... но аз и Race Face не бих си сложил.... колкото "по-нависоко" е амортизацията, толкова по-неефективна е...
Относно твоите съжаления мога само да кажа да поработиш върху техниката си на въртене![]()
matok написа:хора,аз ви пойсках мнение,а вие започнахте да се дърляте,типично по български,ужас!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 359 госта