Крива задна капла?

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Мнениеот MAN6 » Чет Юли 19, 2007 10:00 pm

SpoileR написа:
bikerider написа:Да, колкото е по-голямо налягането, толкова по-малък е риска да удариш каплата, но пък е по-голям дискомфорта при преминаване на препятствия.

и по голям шанса гумата да се спука... :agree:

да, ако караш с вътрешна до 1.95 и външна над 2.35 :rofl:
xund
Аватар
MAN6

Рейтинг: 2000

Мнениеот screamBoy » Пет Юли 20, 2007 6:08 pm

Aggressiv написа:Оправиха ми каплата казаха че не е станала перфектна,но почти перфектна :)

Повече никакви бордюри и пътища с много дупки :D...

Въобще не ти трябва да е перфектна, трябва да е здрава - това значи здраво стегнати спици и да няма луфтове по движението, също така като се върти да не опира чак толкова че да те дразни.

Според мен взимаш възможно най-грешното решение, сега трябва да наблегнеш на бордюрите и неравните пътища.
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Aggressiv » Съб Юли 21, 2007 9:04 am

то и аз си мисля така ама не искам да е*вам майката на колело на 3-4 дена :crap:
Продава се перфектен Drag One:
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=27515
Изображение
Аватар
Aggressiv

Рейтинг: 1200

Мнениеот bikerider » Съб Юли 21, 2007 1:27 pm

Ами просто не се изсилвай, взимай ги с малка скорост да свикнеш с прехвърлянето на тежестта.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Isidor » Нед Юли 22, 2007 1:03 am

Aggressiv, sorry, че ще те издам ама....
... та ти ми каза, че не си ставал изобщо от седЯлката като си си правил ,,трикчетата,,. :nono: :nono: :nono:
Следващия път не забравяй предвид теглото и това, че си с hardtail bike, да ставаш от седЯлката, пък и дори аз дето съм 73кг ставам, 'шот манерките и дупешника ми заминааааваат :D ;) :agree:

:offtopic: и да ти дам един съвет, който прочетох всъщност от Статии->Как да.... се спускаме по технични терени : Винаги като се спускаш по някакви пътеки карай си прав за да може байка ти да бъде свободен под краката ти.... като се видим утре ще ти дообясня и покажа ;) :offtopic:
ScreamBoy, аз пък съм чувал, че със ,,Здраво стегнати спици,, не е добре да се кара, защото много лесно се късат. Все пак той не е с DT
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

Предишна

Назад към Веломеханик