MaN1aK написа:Абе Миро той е от Бургас ако го знаеш с RAM DH и сигурно знае някви места за каране ама сега е в Сопот.В форума се пише Bender ако искаш му пиши понеделник/вторник,имам му и скайп.Има и други ама не ги познавам.
Ами имаше някакви пред Свободния. На пъпа на Бургас е, така че не вярвам да го пропуснеш. Но по скоро са като рампите на площад "Славейков" в Пловдив.Besen na Kolelo написа:Абе трябва да има рампи,не може да няма
Ozzie написа:Ами имаше някакви пред Свободния. На пъпа на Бургас е, така че не вярвам да го пропуснеш. Но по скоро са като рампите на площад "Славейков" в Пловдив.Besen na Kolelo написа:Абе трябва да има рампи,не може да няма
Ozzie написа:Ами имаше някакви пред Свободния. На пъпа на Бургас е, така че не вярвам да го пропуснеш. Но по скоро са като рампите на площад "Славейков" в Пловдив.Besen na Kolelo написа:Абе трябва да има рампи,не може да няма
Е може и така да е. Ти си го знаеш най- добре.MaN1aK написа:Ам само да питам къде е тоя пл.Славейков?Не се ли бъркаш с пл.Съединение!
dulbokia написа:идваш... минаваш около 6-7 часа покрай пантеона или покрай стария свободен и ще намериш който трябва
BuxpeH написа:Зависи какво караш: за траил и XC има хора, но DH тук просто НЯМА къде да се кара!![]()
![]()
vladimir.dzhuvinov написа:Рампа в Бургас?
Засилка по кея със 100км/ч и после "буф" в морето
van4o написа:хаха поне тук се научи как да пресича на пешеходна пътека.
Желая да отбележа , че и той спечели приза най-многа отнедени псувни за най-кратко време ( то това да караш като BESENпо алея по която и пеша трудно се разминаваш не е работа )
Editor написа:Марияне номер 1 си.Позата пред всичко
![]()
Besen na Kolelo написа:Editor написа:Марияне номер 1 си.Позата пред всичко
![]()
мани трай са... опитвам се да убедя хората,че не съм позьор,но май няма да стане,те вече ме мислят за такъва са и след твоя коментар... мани мани,за кво да си хъбя думите хахаха
![]()
!!!ПОЗАААААААААААААААА!!!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта