naso написа:bikerider ти пък от каде толко си сигурен,че обвиненията които са им плеснали са наистина така и са верни та толко много си се хванал за курварстването и валутитене,че нещо ама никои из между нас незнае каква е истината за много от нещатата които се случват така,че защитата на една или друга теория е безмислена според мен
shaggy86 написа:http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1076173
а кой тогава е платил?
bikerider написа:Съжалявам, но аз не курварувам и не продавам на черно валута.
naso написа:bikerider ти пък от каде толко си сигурен,че обвиненията които са им плеснали са наистина така и са верни та толко много си се хванал за курварстването и валутитене,че нещо ама никои из между нас незнае каква е истината за много от нещатата които се случват така,че защитата на една или друга теория е безмислена според мен
Sp3c7r3 написа:Къде е казано, че тази тема е за да се радваме? Този който пусна темата просто съобщи един факт... а реакциите са си на всеки отделен съфорумец... Отделен е въпроса, че виждаш само 1 предимство: това че са освободени, а хилядите недостатъци отказваш да видиш...
Sp3c7r3 написа:Има недостатък с това, че се хвърлят политически усилия и финансови средства, кампании и рекламно време за няколко човека, а например по пътищата безименните и май вече безчетни жертви никой не брои, никои не харчи усилия, време и пари за тях...
Sp3c7r3 написа:Не гледай само лицето на нещата, това е грешен подход. Съчувствам им за преживените мъки, съпричастен съм с радостта им от освобождаването, но съм 100кратно по-бесен че са просто политически инструмент... цирк!!!!!!!
Имало е доста арестувани българи и други граждани по случая.Sp3c7r3 написа:Ако е вярно това което се говори, а именно, че са били предупредени за това, че ще има такива арести, и въпреки това са останали, точно ТЕ са хората срещу които трябва да беснеем!!! Защото заради тяхната постъпка с която си навлякоха толкова ла.на на главите последва всичко останало...
NovemberCharlie написа:Имало е доста арестувани българи и други граждани по случая.
Мъро написа:... ако пък не им бяха обърнали достатъчно внимание, сега половината щяхте да лоботите как държавата хвърля прах в очите с някакви си по-високи глоби по пътищата, вместо да се бори за освобождението на български заложници в Либия... ебахти държавата, нали?
Sp3c7r3 написа:Бахахха ако можех ако можех)))))
bluskanie написа:Ако ще ми сравняваш с други нещастни случки - прави го другаде.
bluskanie написа:баси простащината...
bikerider написа:Ся ще ревнат помиярите срещу мен разбира се, но слабо ме вълнува.
bikerider написа: Да, изпитвам съчувствие, но не съм убеден, че са невинни, нито съм убеден, че са виновни, та да изпитвам жал или омраза.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта