Кацнаха

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Fenixxx » Вто Юли 24, 2007 2:14 pm

Ако са били курви нищо не са излежали достатъчно нека не ви напомням какво е наказанието за жените при прелюбодействане в арабския свят. А ако са заразили всички тези деца 8 години не мисля че са им достатъчни... аз съм убеден че не са съвсем чисти но не заслужават това на което ги подложиха там и щяха да ги подложат.

Но това че са очаствали в някакъв луд заговор срещу либия и са заразили нарчоно по нареждане на незнам кои си тайни служби наистина е не смешно ами незнам какво.
Аватар
Fenixxx

Рейтинг: 1200

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 24, 2007 2:22 pm

Sp3c7r3 написа:Интересно ако заразят твоето дете със СПИН как ще мислиш?
:confused: :confused: Дали пак ще вярваш в невинността им?

Виждам, че всички имате информация, с която аз не разполагам. В такъв случай се извинявам, че взимам отношение. Очевидно медиците са виновни по всички обвинения и трябва да бъдат разстреляни...

Ае, до следващата тема, по която имате какво да кажете :rofl:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот assgiver » Вто Юли 24, 2007 2:31 pm

Не знам дали са невинни или виновни (и ако са виновни за какво по точно), но съм убеден, че целия шум, по тъпите телевизии, в близките 3 дни, ще е за тях. Дори може би в блиския месец. То ще има интервюта, предавания с тях, толк шоа :puke: . Може би за почти нищо друго няма да се говори в новините. Ако бяха напълно невинни, цялата история с освобождаването им е пълна гавра. Ако си невинен ще чакаш помилване или оневинение?!
Нормално е всичко сега да се върти около тях защото:
Всички сме овце

Но дано да има повечко "черни овце", за да може се някой да каже истина, дори и да го напсуват веднага... :crap:
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот Sp3c7r3 » Вто Юли 24, 2007 2:38 pm

bluskanie написа:
Sp3c7r3 написа:Интересно ако заразят твоето дете със СПИН как ще мислиш?
:confused: :confused: Дали пак ще вярваш в невинността им?

Виждам, че всички имате информация, с която аз не разполагам. В такъв случай се извинявам, че взимам отношение. Очевидно медиците са виновни по всички обвинения и трябва да бъдат разстреляни...

Ае, до следващата тема, по която имате какво да кажете :rofl:

Maй тълкуваш чуждите постове по бая изкривен начин... да съм казал, че са заразили някой? Дали са, или не са си е тяхна работа... но дори и да не са, и твоето дете е заразено, а те са обвинени, как ще мислиш тогава ми е интересно? Ще им съчувстваш?
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот Fenixxx » Вто Юли 24, 2007 2:38 pm

накрая някои ще участват в биг брадър други ще получат работа в "бързи пари" трети ще отидат в искрено и лично и въобще простотията е пълна но аз искам да ви обърна внимание на следната статия която искренно ме разсмя
http://news.ibox.bg/news/id_744011805
Аватар
Fenixxx

Мнениеот Мъро » Вто Юли 24, 2007 2:39 pm

Това е едно на ръка, започна и другият тип цирк:
http://news.ibox.bg/news/id_1109511289
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот assgiver » Вто Юли 24, 2007 2:41 pm

Е това е пълната гавра ! :puke: :bowdown:
Аватар
assgiver

Мнениеот Fenixxx » Вто Юли 24, 2007 2:46 pm

ей за това се дразня на тази държава всичко друго го преглъщам ама ей тия последните 2 линка ме потрисат просто ми иде се засрамя че съм българин :(!: :V:
Аватар
Fenixxx

Мнениеот bikerider » Вто Юли 24, 2007 2:47 pm

bluskanie написа:Ако някой още не е разбрал защо се обърна толкова внимание на този случай(платиха се пари, изразходи се много време), значи е доста тъпо парче...

Разбрахме, разбрахме, бъди сигурен. Избори идат, царо се бие у гърдите... споко. Ще проумееш някой ден, че от цялата работа спечелиха политиците, а отново загубихме всички ние.

bluskanie написа:Не намесвайте оцеляването на сестрите с намеренията на техните освободители. Две различни неща са...

Ахааа. А да намесваме ли българските шофьори в Ирак, а? Или и това е различно нещо? Сладур си ти...

@Мъро: "Инициатор ... е собственикът" :rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот assgiver » Вто Юли 24, 2007 2:54 pm

Сега на прозрачните касички в Мс Donald`s ще има надпис "не сте сами". На бас, че ще минат и през Слави, Миглена, Коритаров, кой знае може и през Владо Беряну. Може да им се назначат и РR-агенти. Телевизиите ще се избиват за да ги привлекат в ефир. Ще ги направят национални герои, за това че са седели 8 години в затвора. По цяла България в затворите има невинни хора. И обратното - в цяла България, по улиците се разхождат виновни хора. Центъра на София прилича на бунище. Затриват се национални паркове. Изсичат се гори. За войната по пътищата да не говорим. Но тфа е без значение, защото сега сънародниците ни са си у дома (колко мили думи :bawling: ), и нищо друго не е от значение. :dunno:
Жалко е всичко това :V:
Аватар
assgiver

Мнениеот Мъро » Вто Юли 24, 2007 2:57 pm

bikerider написа:Ще проумееш някой ден, че от цялата работа спечелиха политиците, а отново загубихме всички ние

Ъ? Спечелиха тия политици, дето всички ги видяха, че са кръгли нули като дипломати ли?

bikerider написа:@Мъро: "Инициатор ... е собственикът" :rofl:

Мда, нискокачествена евтина реклама... лошото е, че има кой да се връзва на тия работи.

@assgiver, човече... "или всичко, или нищо" не е ли малко остаряла максима за днешния свят? Няма как да огрее навсякъде за съжаление...
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот bikerider » Вто Юли 24, 2007 3:05 pm

Мъро написа:Ъ? Спечелиха тия политици, дето всички ги видяха, че са кръгли нули като дипломати ли?

Дръж ги бедни, дръж ги необразовани, дръж ги разделени, подмятай по комат хляб, давай им зрелища... утре ще забравят и пак сме ние.

Формулата е стара... хилядолетна даже.
Аватар
bikerider

Мнениеот assgiver » Вто Юли 24, 2007 3:08 pm

Политика, пари, рейтинг, власт...

@Мъро: В почти всички случаи - НИЩО ;)
Аватар
assgiver

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юли 24, 2007 3:09 pm

Абе до преди три дни на всички политици им се щеше въобще случаят да не се беше раздухвал, даже ако ги бяха обесили като обикновени престъпници без в България да се знае щеше да е най-добре за полит "елита", ама сега на дръвчето има плодчета и трябва да се берат.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот PtD » Вто Юли 24, 2007 3:16 pm

TOYAGA написа: Аз не вервах, обаче ето че е свършила работа жената. Талантлива е явно.

Eпа говори френски :evil: И нейната любов априори е френска :evil:

@all, въпросът със сестрите не е кой колко струва, а е политика: No one shall be left behind. И това е правилна политика, прецедент в най-новата ни история, когато държавата почти е изоставила задължението си да защитава гражданите си.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Sp3c7r3 » Вто Юли 24, 2007 3:21 pm

PtD написа:... е политика: No one shall be left behind. И това е правилна политика, прецедент ...

ХвалА на таквиз прецеденти!!! Демек от който има интерес, за него може да направи нещо, който не... Като е no one защо не към всички случаи подобни да има СЪЩОТО ВНИМАНИЕ? Защо не се помилват масово престъпници само по УБЕЖДЕНИЯТА НА ПЪРВАНОВ?! Без коментар просто... :rofl: :rofl:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юли 24, 2007 3:34 pm

Sp3c7r3 написа:
PtD написа:... е политика: No one shall be left behind. И това е правилна политика, прецедент ...

ХвалА на таквиз прецеденти!!! Демек от който има интерес, за него може да направи нещо, който не... Като е no one защо не към всички случаи подобни да има СЪЩОТО ВНИМАНИЕ? Защо не се помилват масово престъпници само по УБЕЖДЕНИЯТА НА ПЪРВАНОВ?! Без коментар просто... :rofl: :rofl:
По принцип PtD е прав - всички цивилизовани държави се опитват да си измъкнат гражданите, ако имат проблеми в други държави, ако ще и да са изнасилили котката на тамошния презедент.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Sp3c7r3 » Вто Юли 24, 2007 3:43 pm

Хайде да изнасилиме котката на Путин :kitty: :) Да видиме дали ще ни измъкнат :) :D :banana: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :batman:

Въпроса е защо не се прави за всички? А само като има интереси? И защо не се съобщава за всички такива случай??? Защото май не са само медиците.. от цела държава боклуци ме съмнява само те да са оцапали гащите в чужбина... :paperba:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот jivkonik » Вто Юли 24, 2007 3:46 pm

NovemberCharlie написа:
Sp3c7r3 написа:

По принцип PtD е прав - всички цивилизовани държави се опитват да си измъкнат гражданите, ако имат проблеми в други държави, ако ще и да са изнасилили котката на тамошния презедент.

Абе правителстово ни е за бой и е**не, ако бяха "група американски туристи" задържани в Либия на другия ден "група американски Тюлени" щяха да свършат мръсната работа и кой от къде е.....
ама тука се играе 8 години политика на гърба на тези хорица (не комантирам има ли почва в обвиненията). Имал съм възможност да живея година в Либия (добрите години, началото на 80-те) с родителите ми - тия са малоумни там като психика и всичко :crazy:
А тези хора вече не са хора, каквото и да се направи за тях психическите травми са непоправими. Майка ми познава лично сестрата на Сергей Антонов (за непросветените - човека обвинен в участие в атентата срещу Папата). След "нежното пипане" на италианската полиция и няколкогодишния престой по италианските затвори до оправдаването му този човек има трайни психически проблеми.... Жалко за хората, които размотаха толкова време.... Това с пари и почести не може да се върне! :crap:
Аватар
jivkonik

Мнениеот Sp3c7r3 » Вто Юли 24, 2007 3:50 pm

Руският СПЕЦНАЗ също оправя добре такива международни проблемни със страни дето си мислят че могат да пикаят срещу вятъра... За съжаление ние не сме вятъра.. по скоро от ония мислещите... :popcorn:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот jivkonik » Вто Юли 24, 2007 3:59 pm

Sp3c7r3 написа:Руският СПЕЦНАЗ също оправя добре такива международни проблемни със страни дето си мислят че могат да пикаят срещу вятъра... За съжаление ние не сме вятъра.. по скоро от ония мислещите... :popcorn:

Принципно такова решение би довело до разрив в отношенията между двете страни, от което честно казано МЕ БОЛИ ФАРА (точно за отношения с тия Порове, щото ги познавам от близо!!!). Лошото е, че там имаме икономически интереси (продължават да работят наши фирми и медицински работници, доста понамалели, но все пак ги има, чакаше се доскоро и някакъв хипотетичен 2 милиардов дълг да се плати.... :crazy: ) което доведе до това "навеждане" и 8 години "без възелин" обрязания арабски ни пори дупетата..... тва е положението за съжаление.
Най-много ми е жал за тия хора.... :crap: жертва на държавно безхаберие.
Последна промяна jivkonik на Вто Юли 24, 2007 4:06 pm, променена общо 1 път
Аватар
jivkonik

Мнениеот bikerider » Вто Юли 24, 2007 3:59 pm

PtD написа:@all, въпросът със сестрите не е кой колко струва, а е политика: No one shall be left behind.

Мда, затова и сега ще осъдят държавата, демек всички нас. Както винаги - дивидентите за политиците, разходите и срама - за избирателите.

Иначе си прав - тази политика е правилна - по принцип. Въпроса е защо не се прилага еднакво спрямо всички и защо се прилага на парче. И защо трябваше мадам Саркози да оди при Кадафи - Зорка Първанова не става ли за целта? С две думи - прав си, но знаеш за какво говоря. Затова казвам, че спечелиха сестрите (свобода, сега и пари) и политиците (рейтинг). Загубихме всички ние (пари). Но както казва bluskanie, кво ми пука - пей сърце, хората са на свобода. А като си погледне човек малко по-далеч от носа...

Плюс това какво значи прецедент? Прецедент ще бъде, когато (дано не) има втори такъв проблем. Засега е просто изолиран случай и толкова. Ако само от един изолиран случай си вадиш извод за наличието на последователна политика...
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 24, 2007 4:11 pm

bikerider написа:Но както казва bluskanie, пей сърце, хората са на свобода. А като си погледне човек малко по-далеч от носа...

Оо, bluskanie не е казал "пей сърце". Казах да не наричаш сестрите курви, защото се съмнявам да имаш повече информация по случая от мен. Но и да имаш - пак нямаш право да ги наричаш така и да омаловажаваш мъката, през която са преминали.

Аз изцяло говорих само за освобождението на сестрите, защото мислих, че това е темата.

Що се отнася до политическата част (която в крайна сметка доведе до спасението), няма какво да коментирам. Излагане голямо... врътнАха ни пред целия свят отново и това си е. Питаш защо не помогнаха на шофьорите в ирак ли? Ами никой нямаше да спечели от това... EU му беше брез кура за двамата...

BTW, на всички им беше през кура и за сестрите, ма се виде, че може да падне келепир и изведнъж от година насам нещо страшно стана... нот алоун не знам си кво... Смешно или не, но това помогна на медиците. Това е важното в случая за мен. Ся, че сульо и пульо ще развеят знамето на извоюваната правда - дреме ми за тях колкото и преди (тоест хич).

А, понеже се оказа така, че ЕС (по-специално Франция) имаше огромна полза от разрешаването на случая, се намеси. Иначе още 8 години щяха да висят там хората... Та... Либия спечели, Франция спечели, Европа спечели, България загуби, но 5-те и жители оцеляха... това е положението...

В крайна сметка "нема смисъл да се гласува", нали момчета?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Sp3c7r3 » Вто Юли 24, 2007 4:14 pm

Смисъл да се гласува, bluskanie, има... само че нема за кого. Май само за колегата остана... дано той не крадне много. И дано като (ако) се кАчи горе, та да нЕма кой да му диша у вратО, да върши по-добре нещата отколкото като кмет на Сф.... Дано дано, ама... :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :agree: :agree: :agree: :bowdown:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 24, 2007 4:15 pm

Тва за неразбралите, защо ЕС помага... най-общо...

http://www.expert.bg/?act=news&id=106880
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 24, 2007 4:17 pm

Sp3c7r3 написа:Смисъл да се гласува, bluskanie, има... само че нема за кого. Май само за колегата остана... дано той не крадне много. И дано като (ако) се кАчи горе, та да нЕма кой да му диша у вратО, да върши по-добре нещата отколкото като кмет на Сф.... Дано дано, ама... :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :agree: :agree: :agree: :bowdown:

Колегата ти е голем помияр :):agree:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот jivkonik » Вто Юли 24, 2007 4:19 pm

bluskanie написа:Тва за неразбралите, защо ЕС помага... най-общо...

http://www.expert.bg/?act=news&id=106880

Нормално - "интереса клати феса" - френския "фес" днес му е най-гот и сигурно е договорил вече неколко капитални проекта в Либия...
Аватар
jivkonik

Мнениеот bikerider » Вто Юли 24, 2007 4:23 pm

bluskanie написа:Оо, bluskanie не е казал "пей сърце". Казах да не наричаш сестрите курви, защото се съмнявам да имаш повече информация по случая от мен.

Пич, моля те, спри да си измисляш, че ептен оплете конците. Радвам се за роднините на хората. А ако ти имаш повече информация за сестрите - моля те, изнеси я тук и ме зарадвай и мен - докажи, че са невинни. Питам се само, помниш ли онази информация за банковите им сметки? Или не я помниш? Или важното е да ме изкараш мен зъл и лош? Смешно е, вземи се в ръце.

bluskanie написа:Но и да имаш - пак нямаш право да ги наричаш така и да омаловажаваш мъката, през която са преминали.

Сладур, обясни ми какъв си, че да ми даваш наклон на оная работа?
Нищо не омаловажавам. А ти като си толкова състрадателен, що не вземеш да страдаш за онези двама нещастници в дома в Бусманци, а?
Кво се правиш на по-светец и от папата, не мога да разбера. Сладур...

@jivkonik: Не сигурно, ами е 100%. И то големи проекти.
Последна промяна bikerider на Вто Юли 24, 2007 4:30 pm, променена общо 1 път
Аватар
bikerider

Мнениеот PtD » Вто Юли 24, 2007 4:26 pm

Не мога да разбера, за първи път виждам държавата да полага някакви усилия за свои граждани, изпаднали в беда зад граница, вие хвърляте слюнки по форумите :dunno:

Абе ако ще да е утрепал хиляда души, щом е българин, трябва да го измъкнем, бе д*** ма**у! И после българите били такива, били онакива. Докато си гледате само собствената купичка да е пълна, така ще е, д*** селския манталитет! :(!:

И после сега щели да спечелят пари, известност... ама на каква цена бе, хора, осъзнайте се като дрънкате глупости. Това са ОСЕМ години при нечовешки условия, това са разбити животи, никакви пари не могат да го компенсират.

Ей, на чужд гръб и сто тояги са малко... :V:

П.П. И какво лошо виждате да се използва попътния вятър на бизнеса, за да се свърши необходимата работа? Примерно, корабокрушираш някъде в океана, седиш със спасителната жилетка, наоколо вече правят кръгчета акулите. Отнякъде се появява търговски кораб. И какво правиш? "Не, мръсни търгаши, щом не ме спасявате заради хубавите ми сини очи, а отивате да печелите кинти, не ви ща спасението, мамицата ви!" :dunno:
Последна промяна PtD на Вто Юли 24, 2007 4:31 pm, променена общо 1 път
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 24, 2007 4:29 pm

PtD :agree:

bikerider, нещо забелязвам, ме наричаш "Сладур" няколко пъти... аз ше зема да си ходя... :rofl:
И ти казах още в началото да преосмислиш писането си в тая тема... миличък :D :rofl:
Последна промяна bluskanie на Вто Юли 24, 2007 4:33 pm, променена общо 1 път
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

ПредишнаСледваща

Назад към Други