Изявление на организаторите - направо си обвиняват UCI, че не се бори с допинга както трябва!
Ако са им били казали от UCI за 2-кратното неявяване на Расмусен за тестове нямало да го поканят да кара в Тура!

TOYAGA написа:Тоа свет не е у ред...
jivkonik написа:http://eurosport.yahoo.com/24072007/58/tour-de-france-tour-winning-war-drugs.html
Изявление на организаторите - направо си обвиняват UCI, че не се бори с допинга както трябва!
Ако са им били казали от UCI за 2-кратното неявяване на Расмусен за тестове нямало да го поканят да кара в Тура!
jivkonik написа:http://eurosport.yahoo.com/24072007/58/tour-de-france-tour-winning-war-drugs.html
bikerider написа:TOYAGA написа:Тоа свет не е у ред...
Що бе? Пушечно месо... се едно за пръв път го виждаме. Пукат от инфаркт, нови се раждат и така... бизнесо фърфи, публиката се радва - сичко е 6, live and let die...
TOYAGA написа:x6x написа:австралийчето да даде допинг проба !
Кой? Евънс или Макюън?
x6x написа:За Евънс говоря - без смисъл да даде добро време - много пушилка се вдигна и ще иска да мине сух в дъжда за по предно класиране.
NovemberCharlie написа:Ааа, ясно - просото си падате по криминалета.Иначе е е*ати спорта - цял ден гледаш нечй задник
П.П. За кво им е допинг? По една чиния боб и по една дюза на Лавал в задника и ще фърчат.
Защо ми е скучно.TOYAGA написа:NovemberCharlie написа:Ааа, ясно - просото си падате по криминалета.Иначе е е*ати спорта - цял ден гледаш нечй задник
П.П. За кво им е допинг? По една чиния боб и по една дюза на Лавал в задника и ще фърчат.
Шо се праиш на тъп?
Защо ми е скучно.
Все още нося на държавата 1000х това, което ми плаща.kibikoff написа::offtopic:Защо ми е скучно.
държавен служител ...де го байрайдъра да ти каже колко данъци плаща
![]()
някой следи ли сега по ТВ Тур-а, коментаторите к'во разправят за скандалите?
kibikoff написа:... някой следи ли сега по ТВ Тур-а, коментаторите к'во разправят за скандалите?
.."УКЛЕЙ" ...
Sp3c7r3 написа:Ъъъъ не е ли така?
sstefanov написа:Имало още един позитивен тест за тестостерон и щяли да обявят на кой бил в 15:00.
TOYAGA написа:kibikoff написа:... някой следи ли сега по ТВ Тур-а, коментаторите к'во разправят за скандалите?
Хм... разправят едни работи дето не са за разправяне... Много слабо информирани са за ситуацията горките. МНОГО! Ставрев може да е бил голям състезател и треньор, но като познавач на техниката е пълна нула, а отношението му към допинга е... не знам как да го окачествя... Оня другия е още по-зле и така... Преди малко се хилих с глас Ставрев като обясняваше, че очилата "УКЛЕЙ" били много хубави. Само въдици дето не намеси в целата работа...![]()
![]()
DstupidBastarD написа:TOYAGA написа:kibikoff написа:... някой следи ли сега по ТВ Тур-а, коментаторите к'во разправят за скандалите?
Хм... разправят едни работи дето не са за разправяне... Много слабо информирани са за ситуацията горките. МНОГО! Ставрев може да е бил голям състезател и треньор, но като познавач на техниката е пълна нула, а отношението му към допинга е... не знам как да го окачествя... Оня другия е още по-зле и така... Преди малко се хилих с глас Ставрев като обясняваше, че очилата "УКЛЕЙ" били много хубави. Само въдици дето не намеси в целата работа...![]()
![]()
Абе, ти сигурен ли си, че знаеш кой от двамата горки и неинформирани е "Ставрев" и кой е другия?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта