todor todorov написа:Че се сетих за магистралата....
Странно е да те влече да караш там. Хубавото на шосейното колелое да отидеш на пътчета, по които минават много рядко коли. Тогава е наистина хубаво.
Магистралата.....любопитно
DstupidBastarD написа:Що, бе, бате, на обратния път кво му е? Аз днеска чертах некви схеми тука, маршрути разни и ебати кви уродщини се получиха, явно ше требва да си купа каска, че в събота си паднах и на главата, и изобщо ... абе, мани!
Grash написа:todor todorov написа:Че се сетих за магистралата....
Странно е да те влече да караш там. Хубавото на шосейното колелое да отидеш на пътчета, по които минават много рядко коли. Тогава е наистина хубаво.
Магистралата.....любопитно
Така е, горещо ти препоръчвам пътя до Белмекен през Сестримо и като се качиш горе да се спуснеш към Юндола.... просто приказка, ако ми беше близко всеки ден щях да го минавам.
todor todorov написа:Намирането на колело с правилния размер (на рамката + компонентите) ще ти спести доста болки. Предимнов раменете, гърба и кръста. Както и дискомфорта от карането. Линка, който виждаш можеш да използваш, за да намериш подходящият размер. Трябва ти английски и време за четене, за да разбереш и да си сигурен в това, което искаш.
Мисля, че с твоя ръст е най-добре да си търсиш колело на старо - то и за по-среден размер хораняма голямо предлагане и избор... .
Късмет.
Иначе и аз мисля, че рамка под 60 см ще е авантюра. Болезнена.
obelia написа:todor todorov написа:Намирането на колело с правилния размер (на рамката + компонентите) ще ти спести доста болки. Предимнов раменете, гърба и кръста. Както и дискомфорта от карането. Линка, който виждаш можеш да използваш, за да намериш подходящият размер. Трябва ти английски и време за четене, за да разбереш и да си сигурен в това, което искаш.
Мисля, че с твоя ръст е най-добре да си търсиш колело на старо - то и за по-среден размер хораняма голямо предлагане и избор... .
Късмет.
Иначе и аз мисля, че рамка под 60 см ще е авантюра. Болезнена.
За кой линк става въпрос , че не разбрах ?
. а доколкото разбрах scott продават шосейни колела в бг. . а колко пари са горе долу знаете ли?nightbuster написа:доколкото изчислих ми трябва рамка най-малко 59 см
nightbuster написа:а добре това че немога да си намеря достатъчно голяма рамка може ли да се компенсира някак и какви са последствията?
TOYAGA написа:И по принцип Австрия е едно доста куцо място за купуване на каквото и да било...
lussi1974 написа:в младост 1 може да си порьчаш голяма рамка но ще почакаш тькмо да посьбереш още пари щото за 500-600лв нищо свясно и ново няма да вземеш-нито ще е карбон да е леко нито ще е дуал контрол читав или пьк приличен монтаж(shimano105,ultegra,dura ace,campagnolo record,c-record).
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта