assgiver написа:екстра на калймъра
L-E-G-O написа:рамката е HT1
bikerider написа:assgiver написа:екстра на калймъраL-E-G-O написа:рамката е HT1
тралалала лиии, нека да валии
Извинавай, но това не ти е кашкавал, че да ти се гъне!!!L-E-G-O написа:Най се съгласявам с отговора на assgiver
Ozzie написа:Извинавай, но това не ти е кашкавал, че да ти се гъне!!!L-E-G-O написа:Най се съгласявам с отговора на assgiver
Ozzie написа:@bikerider Колко ли човека в този форум разбират от плетки на спици, балони и т.н.? Сигурно ще ти се поберат на пръстите на едната ръка.
Признавам си, че съм неграмотен в тая област.
assgiver написа:Ozzie написа:Извинавай, но това не ти е кашкавал, че да ти се гъне!!!L-E-G-O написа:Най се съгласявам с отговора на assgiver
Ти така си мислиш. Аз ти го казвам от личен опит КАШКАВАЛ Е !. И не става въпрос само за стария ми Клаймър. Пробвал съм още 5-6 и при тях се получава същото (независимо дали са от старите или новите) За Рам-а не мога да кажа със сигурност, защото не съм карал, но само предполагам на базата на личен опит
L-E-G-O написа:Когато интензивно натисна педалите "педалирам" задната гума се измества и опира в рамката (от ляво). С бързо стягаща ос съм ако това има значение. Какво трябва да направя
L-E-G-O написа:проблема се появява само когато натисна педалите по силно и рязко. Тежа 68 кг
zero написа:L-E-G-O написа:проблема се появява само когато натисна педалите по силно и рязко. Тежа 68 кг
При твоите килограми е абсурдно да сучеш рамката.Ако си с автомат на главината (QR -quick release) ясно,че той ще е здрав,но отвори главината и според мен оста ще е спукана или направо счупена.
Рамката ти е ХТ1 тя е с вертикални дропаут-и ,което изключва оста да се движи.
jivkonik написа:zero написа:L-E-G-O написа:проблема се появява само когато натисна педалите по силно и рязко. Тежа 68 кг
При твоите килограми е абсурдно да сучеш рамката.Ако си с автомат на главината (QR -quick release) ясно,че той ще е здрав,но отвори главината и според мен оста ще е спукана или направо счупена.
Рамката ти е ХТ1 тя е с вертикални дропаут-и ,което изключва оста да се движи.
Имам съмнение, че става въпрос за кофти наплетена и недобре стегната оплетка на задната капла.
zero написа:оста ще е спукана или направо счупена
jivkonik написа:Имам съмнение, че става въпрос за кофти наплетена и недобре стегната оплетка на задната капла.
L-E-G-O написа:bikerider: след сменянето на оста се наложи каплата да се центрова спрямо рамката (не се центрова оста а шината).
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта