THEZOGGO написа:Имаше такова нещо при мен, преди малко повече от 8 месеца, нямам намерение да се повтаря.
Ozzie написа:THEZOGGO написа:Имаше такова нещо при мен, преди малко повече от 8 месеца, нямам намерение да се повтаря.
Само така си мислиш готин... Все някога ще дойде следващата. Ще хлътнеш без да се усетиш. То тези неща не подлежат на контрол. В един прекрасен слънчев ден въпросната току виж решила, че не ти си слънцето на живота и и или ще те зареже и ще търси друго слънце или просто ще те зареже заради някой друг който е намерила докато е била с теб.
Както е казано- В любовта и на война правила няма.
Crimson написа:Никога не си позволявам да хлътна. В краен случай ако се случи и ме зарежат, подхождам рационално и никога емоционално.
Към теб обещавам емоционално да подходяAlien написа:Crimson написа:Никога не си позволявам да хлътна. В краен случай ако се случи и ме зарежат, подхождам рационално и никога емоционално.
В такъв случай мога само да те съжалявам, защото изпускаш най-хубавото от цялата работа.
Ozzie написа:THEZOGGO написа:Имаше такова нещо при мен, преди малко повече от 8 месеца, нямам намерение да се повтаря.
Само така си мислиш готин... Все някога ще дойде следващата. Ще хлътнеш без да се усетиш. То тези неща не подлежат на контрол. В един прекрасен слънчев ден въпросната току виж решила, че не ти си слънцето на живота и и или ще те зареже и ще търси друго слънце или просто ще те зареже заради някой друг който е намерила докато е била с теб.
Както е казано- В любовта и на война правила няма.
Crimson написа:Към теб обещавам емоционално да подходяAlien написа:Crimson написа:Никога не си позволявам да хлътна. В краен случай ако се случи и ме зарежат, подхождам рационално и никога емоционално.
В такъв случай мога само да те съжалявам, защото изпускаш най-хубавото от цялата работа.
Разбивало ли ви е момиче?
Мъро написа:Разбивало ли ви е момиче?
Веднъж една ме разби на Star Craft![]()
После й го върнах на едно бързо NFS-че...
PtD написа:Повечето хора правят грубата грешка да се привържат, оттам идват после всички мъки. Приемете, че партньорът не е задължително ваш до края на живота и ще видите как веднага се губят черните краски от уравнението.
PtD написа:Повечето хора правят грубата грешка да се привържат, оттам идват после всички мъки. Приемете, че партньорът не е задължително ваш до края на живота и ще видите как веднага се губят черните краски от уравнението.
Crimson написа:PtD написа:Повечето хора правят грубата грешка да се привържат, оттам идват после всички мъки. Приемете, че партньорът не е задължително ваш до края на живота и ще видите как веднага се губят черните краски от уравнението.Чудесно казано
А как да стане без да се привържеш уе??Или викаш така половинчато, ем да обичаш, ем не толкова?PtD написа:Повечето хора правят грубата грешка да се привържат, оттам идват после всички мъки.
agent_Jekov написа:Или викаш така половинчато, ем да обичаш, ем не толкова?
Зряло?Зрелите не се привързват така ли?Или го правят, но на други начала?bikerider написа:agent_Jekov написа:Или викаш така половинчато, ем да обичаш, ем не толкова?
Ми... не - просто зряло
agent_Jekov написа:Зряло?Зрелите не се привързват така ли?Или го правят, но на други начала?
Ти пак си се объркал. Като казах да зарежеш игрите и да си намериш приятелка нямах предвид да се хвърлиш на СофиAlien написа:Crimson написа:Към теб обещавам емоционално да подходяAlien написа:Crimson написа:Никога не си позволявам да хлътна. В краен случай ако се случи и ме зарежат, подхождам рационално и никога емоционално.
хихи, ми добре, ама аз ще се наложи да ти разбия сърчицето.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта