matiosoft написа:не съм кръшкал но след кат ме отрязаха си виках "баси раотата закво пропуснах сичките шансове да кръшна и да си изкарам яко"![]()
а и ко си мислете че няма да ви е мн мн съвестно след туй.. давай не му мисли
bow bering написа:Не,обичам жена ми...не бих го направил...но ако тя го направи с някой друг и двата ще ги изнеса..
ipon написа:кръшкайте защото и тя сигурно ви кръшка:banana:
PtD написа:Хайде да си вярваме, че ако не си вярваме ще вземем да се дебнем, а ако вземем се дебнем, ще вземем да се хванем!
THEZOGGO написа:Недей да мислиш, колкото повече мислиш толкова повече затъваш, тоест прекалената наивност не е хубаво нещо. Е зависи какви са ви отношенията, колко са сериозни, от колко време сте заедно и т.н. Но според мен в повечето случай не трябва да си много наивен
PtD написа:Някоя ако ти върже визически, Здраффку, значи е обременена емуционално.
Isidor написа:Може би защото:
1-во съм силно влюбен и привързан към нея и ме е страх да не я загубя
bow bering написа:Ъъъъъъъ верно ли бе много си умен бре..манги..
и като не си ме виждал и не ме познаваш
П.П. По темата ти си тъп
PtD написа:Хайде да си вярваме, че ако не си вярваме ще вземем да се дебнем, а ако вземем се дебнем, ще вземем да се хванем!
PtD написа:Isidor написа:Може би защото:
1-во съм силно влюбен и привързан към нея и ме е страх да не я загубя
Един от сигурните начини да я загубиш е да почнеш да й отнемаш от личното пространство. Помисли от друг ъгъл: тя никога няма да е твоя. Но можете да бъдете заедно. Ако разбереш разликата, ще видиш, че раздялата не е кой знае какво, а също и че може да не сте заедно и въпреки това да сте приятели.
В този смисъл изневярата също не е кой знае какво...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта