Ozzie написа: Сега се опитвам да сме си добри приятелчета. Като цяло май се получава.
PtD написа:Не си. Като всяко обобщение и това също не важи
Isidor написа:Дадох малък жокер, че повечето връзки завършват с кавги и едва ли не после тези двамата са първи врагове.
Да, но мъжете са по-малко от жените. Статистика.klmn написа:Нищо не е вечно..
пффф.NovemberCharlie написа:А аз съм хубав и умен.П.П. И много ме бива да ч***м.
agent_Jekov написа:пффф.NovemberCharlie написа:А аз съм хубав и умен.П.П. И много ме бива да ч***м.дОкажи!
PtD написа:agent_Jekov написа:пффф.NovemberCharlie написа:А аз съм хубав и умен.П.П. И много ме бива да ч***м.дОкажи!
Навитак ли си муМа доколкото знам, на мъже не налита...
PtD написа:Навитак ли си му
agent_Jekov написа:PtD написа:Навитак ли си муНе, мерси.Смешно се изцепи обаче.За това искам жена да потвърди.
Жената умря от смях до менbikerider написа:@NC: готов си, само още 2 годинки...:D:D
Той и NC така ама го е срам да си признае след такива изцепки.bluskanie написа:Аз па на жената не и давам да чете в тоя форум, щото умира да ми се смее
Хи-хи, като пораснеш, ще се научиш какво е да си мъж. До тогава ще се криеш от жените, да не те разберат къв си.agent_Jekov написа:Той и NC така ама го е срам да си признае след такива изцепки.bluskanie написа:Аз па на жената не и давам да чете в тоя форум, щото умира да ми се смее
Всъщност няма връзка. Всичко е възможно. Нещата са безкрайно разнонобразни.bi написа:Всъщност е така:
" Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство - никога."
Чарлз Кейлъб Колтън
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта