PtD написа:agent_Jekov написа:Зряло?Зрелите не се привързват така ли?Или го правят, но на други начала?
Като порастнеш, ще разбереш... И нямам предвид на години.

PtD написа:agent_Jekov написа:Зряло?Зрелите не се привързват така ли?Или го правят, но на други начала?
Като порастнеш, ще разбереш... И нямам предвид на години.
Teodor40 написа:Всеки знае за какво става дума (за кучки).
naso написа::^: еми ...но все пак се преживява някак си
колелото помага ... разсейва малко или много
и така
![]()
PtD написа:
Повечето хора правят грубата грешка да се привържат, оттам идват после всички мъки. Приемете, че партньорът не е задължително ваш до края на живота и ще видите как веднага се губят черните краски от уравнението.
SpoileR написа:При мен всичко си беше точно, само където по едно време, ей така се оказа, че не било взаимно...
просто класика...
-Хайде да излезнем някаде довечера?
-Еми нещо ми е зле, не ми се ходи ...
мдамм... първи симптоми...
SpoileR написа:-Хайде да излезнем някаде довечера?
-Еми нещо ми е зле, не ми се ходи ...
мдамм... първи симптоми...
Мъро написа:@did, ти си баща вече... трай си в подобни теми
Боли те *я..,а я се сети ти колко си разбил?Antares написа:Някои хора си остават в пубертета до края на живота![]()
Проблема е, когато хората се приемат прекалено насериозно. Проблема е, когато приемат живота си прекалено насериозно. По мои наблюдения, съдейки по понякога извратеното чувство за хумор на живота - май и той не ни приема прекалено насериозно
Да, разбивала ми е сърцето една девойка. Даже ако трябва да бъда откровен пред себе си - разби ми и живота. Трябваше да мине доста време, за да си призная сам на себе си, че всичко е свършило и че трябва да продължа напред...
from sorrow and pain I find my strength
the more pain I feel - the more I see...
hlebarka написа::D Шампанско и сълзи еeee животът ни
hlebarka написа::D Шампанско и сълзи еeee животът ни
Teodor40 написа:hlebarka написа::D Шампанско и сълзи еeee животът ни
![]()
![]()
"Всеки път си казвах не е тя, всеки път си казвах, че греша, всеки път си казвах, че ще спра, срешнах я, това е любовта!"
Teodor40 написа:hlebarka написа::D Шампанско и сълзи еeee животът ни
![]()
![]()
"Всеки път си казвах не е тя, всеки път си казвах, че греша, всеки път си казвах, че ще спра, срешнах я, това е любовта!"
klmn написа:Боли те *я..,а я се сети ти колко си разбил?
Вече ги казаха нещата дъртите (като мен :D ),сам си роден,сам ще умреш..важното е Баланс да има.
Иначе се пада лошо :rofl:
bi написа:Teodor40 написа:hlebarka написа::D Шампанско и сълзи еeee животът ни
![]()
![]()
Я се стегни бе момче. Престани с тази чалга.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта