nikitzo написа:THEZOGGO
От магазино близо до "попа" - с/у кино "Одеон"
THEZOGGO написа:nikitzo написа:THEZOGGO
От магазино близо до "попа" - с/у кино "Одеон"
Този скутер който ти зи взел, каква цена е? И защо реши точно от този магазин? Според мен там цените, са им леко издути.
Kitolino написа:Ограничението според закона на това ППС е 45км/ч, да го знаеш да не получиш фиш
bi написа:Според мен доста тъпо да караш на 5 бири.Всеки си мисли, че нищо няма да стане, ама сетивата са притъпени вече.Внимавай!!!На хората можеби им се живее.Некадърни шофьори колко щеш.
Честото де.
Ozzie написа:Определено това е по- удачния вариант за града от байка. Все пак не трябва да се набираш на педалите, да се потиш и най- важното- вдишваш много по- малко от градската мръсотия.
Да ти е честито и да си го юркаш безинцидентно и безаварийно.
Доколкото виждам е "Пиаджо" и седалката е двойна, прав ли съм?
nikitzo написа:
Преди да избера този скутер направих проучване на вс. марки прадлагани на пазаро (изключая китайките) и тоа е най - евтиниот 4 тактов - 3145 с ддс
Втора ръка нема да си земем па квот ще да стаа
Наздраве
killvanrea написа:nikitzo написа:
Преди да избера този скутер направих проучване на вс. марки прадлагани на пазаро (изключая китайките) и тоа е най - евтиниот 4 тактов - 3145 с ддс
Втора ръка нема да си земем па квот ще да стаа
Наздраве
Ти да си беше взел едно голфче или ако държиш на мотор поне 150кубика да беша ама твои избор де.Аде със здраве да си го ползваш
agent_Jekov написа:Не бих си взел скутер, защото дори не е мотор, според мен.Още по-малко пък за хиляди левове.![]()
![]()
Извинявам се за директния отговор.Но щом те кефи, честито.
Isidor написа:А мене някой би ли ме ,,светнал,, по моя въпрос![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта