ZlatnataChovka написа:23-26 - аз съм много навит!
Надявам се да го реализираме!
Ами трябва!

Ти откъде си?
ZlatnataChovka написа:23-26 - аз съм много навит!
Надявам се да го реализираме!
Bobi написа:Идеята е добра,но не е много за неподготвени карачи.Кайзеровия път се кара целия ако имаш опит,иначе е доста опасен(и доста красив откъм гледки).Качването от Заврачица към Грънчар също небих го препоръчал за по-малко издръжливите,но не е невъзможно,само дето ще се поизмъчите.Ако искате помислете за качване през Юндола-Белмекен-Грънчар.Това може да се направи за 1 или 2 дни и ще може всеки да кара през целия маршрут.А и на Юндола има мн хубава кръчма с овнешки пържоли.Така ще спестите сили за Мусала.Качването на Мусала от Гръначар може да се направи и по Кайзеровия път,и ще имате възможност да го разгледате и да прецените дали става за вас(с колела).И ако ви хареса за каране може да слезнете по него после Заврачица и Боровец.Ако не можете да си слезнете и къмТрещеник-Якоруда(там е лесно за слизане).Докато през Боровец е малко по-трудно.Но...вие си решете.
Аз лично бих се включил,но незнам дали ще имам толкова мн време.Та ще мисля някакъв вариан да се срещнем на Грънчар и да качваме Мусала заедно,но аз си мисля да се пробвам с колелото.
agent_Jekov написа:Аз съм сигурен засега.Кога най-късно трябва да се обадиш за да запазят места?
Не, май е той.codename47 написа:тва хижаря ли е:)
Ако ще ходите другата седмица, аз няма да мога вероятно.Не съм предупредил още в работата, а и не знам как ще съм с парите.Но ако повече хора ги устройва така, не ме мислете.codename47 написа:какво ще кажете за другата седмица-от понеделник го дават слънчево?? Ние май ще тръгнеме от Боровец-дотам с кола
agent_Jekov написа:Ако ще ходите другата седмица, аз няма да мога вероятно.Не съм предупредил още в работата, а и не знам как ще съм с парите.Но ако повече хора ги устройва така, не ме мислете.codename47 написа:какво ще кажете за другата седмица-от понеделник го дават слънчево?? Ние май ще тръгнеме от Боровец-дотам с кола
codename47 написа:почва да ми се оформя нещо като: отиване с кола до Боровец-Чакър Войвода-Кайзеров път-Грънчар-Рибни Езера- заслон Кобилино Бранище-Говедарци-Боровец-колата
последния участък го видях тука: http://www.mtb-bg.com/articles/ar073.htm
agent_Jekov написа:Ако се съберем хора от София няма да е зле, за да измислим как да стигнем до Боровец.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта