Статия за това по какъв начин се изчислява Green Rating-a : http://autos.yahoo.com/green_center-article_144/
Top 100 Cars (in the US) by Green Rating: http://autos.yahoo.com/green_center-top100/
Хонда е най-напред, заедно с Тойота

halcor написа:Ай сиктир с тая криворазбрана екология!
halcor написа:На Toyota и Honda целта им не е да пазят природата, а да ви вземат парите на първо място
halcor написа:Просто бъдете разумни и си пазете средата.
kagami написа:В Япония този въпрос е особено болен, защото е остров с територия 3 пъти колкото нашата и население 127 милиона (гъстотата на населението е 335 души/кв.км, докато при нас е 71). Затова Тойота и Хонда нямат голям избор, освен да дърпат (сравнително) екологично чистите технологии напред - иначе потенциалните им клиенти ще изпогинат от астма в най-добрия слуай.
bikerider написа:
Не че нещо, но логиката ти е доста сбъркана
помисли върху двете думички: пазар + глобален и виж къде двете компании продават най-много.
halcor написа:Така е, не съм казал, че са несъвместими екологията и парите. Toyota и Honda наистина нямат полза да заложат на мощни коли...
..The tank-to-wheel efficiency of a fuel cell vehicle is about 45% at low loads and shows average values of about 36% when a driving cycle like the NEDC (New European Driving Cycle) is used as test procedure.[12]. The comparable NEDC value for a Diesel vehicle is 22%.
PtD написа:bikerider написа:
Не че нещо, но логиката ти е доста сбъркана
помисли върху двете думички: пазар + глобален и виж къде двете компании продават най-много.
Хм, ама и твойта кънти малкоКато продават най-много навън, не значи, че си подценяват вътрешния пазар, нали?
PtD написа:@rarekin, тоя tank-to-wheel са го сметнали добре, ама water-to-hydrogen-to-tank са пропуснали да го включат! A точно той включва пак производство на електроенергия с КПД между 30 и 40%. Та излиза че имаме 0.35 ел.енергия * 0.45 двигател, става 15% тотал (грубо). А дизелите гонят 40%.
bikerider написа:Или сега ще ми кажеш, че има една модификация на модела X за навън и друга (по-еко) за Япония?
bikerider написа:Чудесно. Значи все пак има разделение и "еко"-то не е нищо друго освен локална маркетинг стратегия. QED.
rarekin написа: Хмммм. Ми то и дизелите не горят чист петрол направо от кладенците нали?
...Задълбаваш в посока, за която си нямаш идея...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта