моля за съдействие от регистриран/а в PayPal системата

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

моля за съдействие от регистриран/а в PayPal системата

Мнениеот screamBoy » Сря Авг 08, 2007 11:34 pm

Зиг хайл мили деца
преди малко спечелих един аукцион в ebay и сега трябва да платя. Продавача е съгласен да получи парите през PayPal и през WesternUnion, обаче, през WU трансфера ще ми струва $54.

Така че, ако има регистриран (регистрирана) в системата PayPal и има желание + възможност да ми помогне в паричния превод моля да се обади ... вярвам че е най-добре парите да заминат четвъртък или петък (вече е четвъртък). Парите в брой ги имам и мога да ги доставя в София до няколко часа, но нямам представа как ще влязат в електронната система. Съответно за помощта ще има лека финансова благодарност.

Ами, това е ...
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот TOYAGA » Сря Авг 08, 2007 11:41 pm

Имам възможност. Нямам желание. *****
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот screamBoy » Сря Авг 08, 2007 11:45 pm

^__^
Аватар
screamBoy

Мнениеот MAN6 » Сря Авг 08, 2007 11:49 pm

имам желание. нямам възможност. внимавай как пресичаш ;)
xund
Аватар
MAN6

Рейтинг: 2000

Мнениеот screamBoy » Сря Авг 08, 2007 11:54 pm

майна ако не ми беше извикал да знаеш че нямаше да те вида въобще, без майтап !!! хванал съм здрав роботизъм тия дни !
мерси за идеята, ако стане ше тряа да те черпя 2 пъти 0_____0
Аватар
screamBoy

Мнениеот nunoH » Чет Авг 09, 2007 9:20 am

добре ти как го спечели тоя аукцион като нямаш пейпал :dunno: ако имаш дебитна карта просто си направи акаунт, от няколко месеца и в бг може :agree:
Аватар
nunoH

Рейтинг: 1312

Мнениеот screamBoy » Чет Авг 09, 2007 10:47 am

This item has been paid through PayPal.

Благодаря на отзовалите се !

Просто ми върнахте вярата в живота друзя 0_0

^___^

ох отивам да си купя боза от супера щото това трябва сериозно да се полее ...

ъъъ начи за да участваш не ти трябва нищо освен регистрация в ebay
а и плащането може да стане по много начини, може с този PayPal, може с банков трансфер (ако е съгласна другата страна), може с платежно нареждане, може дори с наложен платеж (пращат ти нещо и ти даваш парите на куриера)

примерно преди 2 години си купих едни очила и за плащането тогава си имаше една българска фирма, ся не помня точно името май нещо като Сатурн беше и те взимаха горе-долу колкото като се пращат парите през някакви къщи за платежни нареждания ... за $100 взимаха $15 или нещо такова

но после престанаха да работят, така че миналата година нямаше как и пратих пари през Western Union - това е платежно нареждане, значи аз от тук нареждам парите и от другата страна могат да си ги вземат след около 1 час, за $300 платих $35 по спомен (това само нареждането)

а от тази година има и у нас PayPal, знам, имаше тема и т.н. ама нямам никакви карти, наистина до последно не вярвах че ще спечеля - най-високия бид беше от преди 5 дни и беше само $5 по-нисък от моя, и снощи такъв цъкам на всеки 10мин дали някой ще предложи повече, то всъщност се казва търг а не аукцион, бааси отплеснах се, та вярно в предишните дни имах време да си открия карта и регистрация ама вместо да се осланям на силата че ще спечеля се водех от страха че няма да спечеля ^__^ което ми се е случвало 2-3 пъти в ebay

иии така

а иначе особено с американците няма проблеми, техните пощенски служби USPS са евтини - за около 4кг взимат $40 и пътува няколко седмици, докато виж канадците въобще не могат да ни пратят с поща, техните пощи нямат път до Европа и трябва или през куриери (цена х2 х3 или даже повече) или до някой в САЩ ($15) и той да праща до тук ... нещо такова
Аватар
screamBoy

Мнениеот Editor » Чет Авг 09, 2007 11:06 am

:beer: :beer:
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Назад към Общ форум