А пък ако става въпрос за новата Deore 535 с накладки Metal - взимай и се кефи. Ако имаш възможност я вземи с ротор 180. Конструкцията е подобна на Saint. Едва ли има спирачка в този ценови клас, която да работи толкова добре.HellBurn написа:Какво мислите за тази спирачка
HellBurn написа:А мога ли да я карам на обикновен шимано диск докато събера пари за друг
П.П Извинявам се за глупавите въпроси. Казвам го заради някой съфорумници който ще почнат с разни изрази като например "Ти тъп ли си бе" и секакви други
GECKO написа:Мнението ми е, че, колкото и да не са идеалните спирачки ТАЗИ спирачка би била по-добрият избор за тези пари. (да се вземе в предвид, че спирачката е модела с по-новия лост а не този от снимката)
CRAZY RIDER написа:Ако става дума за BRM525 от 160лв,немам думи.
ПЪЛЕН БОКЛУК!
По добре една бб7 от колкото това icon_crap.gif
danyalex написа:CRAZY RIDER написа:Ако става дума за BRM525 от 160лв,немам думи.
ПЪЛЕН БОКЛУК!
По добре една бб7 от колкото това icon_crap.gif
CRAZY RIDER, интересно защо мислиш така? Карал ли си с тази спирачка?
Аз карам с една 525 и една 535, и двете се държат чудесно.
535-ицата е с малко по-добра модулация, но разликата не е голяма и като спирачна сила са близки. И двете са с resin pads и съм много доволен от тях. Трябва да се има предвид, че ги ползвам за XC (както и градско, защото имам само едно колело), но определено съм (доста) по-доволен от тях отколкото от BB7 като работа. За жалост не съм ползвал друга хидравлика, така че нямам добра база за сравнение, но не мисля и да ги сменям скоро.
mute написа:Спирачката е много в гъза по-добре си земи някоя механика по-добре ще спира.
CRAZY RIDER написа:Еми за ХЦ незнам каква е.Но до колкото разбирам момчето ще я кара по агресивно ДХ
Slay написа:Момчето се учи да кара стреет и иска хидравлика такаче не му предлагайте механики , и става дума за 535 не за 525 такаче стига с тва 525 е боклук и тн.
промоцията не е свършила.HellBurn написа:За съжеление промоцията е свършила. И имам оферта за 50 лева нова хидравлика Магура Клара с накрадки, пластмасово лостче
и маркуч. Какво да правя
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта