Nymphetamine написа:Нямам опит със заспалите путки.
TOYAGA написа:Спят ли п*тките заспали
Vulva simplex hypnotica ли имаш предвид? Или само Vulva hypnotica ? Или пък Vulva simplex hypnotica nonmarginata?TOYAGA написа:Съвсем сериозно питам
Shady™ написа:Nymphetamine написа:Нямам опит със заспалите путки.
MРЪСТНИК !!!
mih написа:Shady™ написа:Nymphetamine написа:Нямам опит със заспалите путки.
MРЪСТНИК !!!
ти как казваш - мръсТен или мръсен
mih написа:@Shady™
Предвид свръхкачествените коментари, съвети и мнения, които пускаш тук в качеството си на продавач и разбирач от класа, предлагам ти занапред да пишеш направо по едно "опс".
Примерно:
Опс, опса-оп-ппп-саа!![]()
или
ОМФГ-псааа !11!!!1
Влади.....надявам се нарочно си написал този пост така.Shady™ написа:Уфф...ок...
Баси....Тука реално в този форум съм за да си почивам а не да си следя граматиката за грешки по неволя / инерция. Да правя и грешки отнезнание, но реално съм в този форум за да съм сред свои... Или ти не си като мен - тоест ти трябва телевизия "EСЕТ ТВ" + техният сайт и форум или просто незнам какъв ти е проблема... Да направих грешка, поправих я... ама ти реши да ми наливаш и мозък как да пиша и да ми оценяваш качествата като личност...професия... де да знам... Тук не съм на работа, не съм на БЕЛ не съм за анализ. Тук съм да си прекарам добре.
Като толкова блестя със тъпизъм.... може би и другите го виждат и не е нужно да им се правиш на - "вижте какво открих преди вас(за мен), вие сляпи ли сте".![]()
Мисля че има къде, къде по-неграмотни от мен в този форум, че да се занимаваш с мен...
Shady™ написа:Уфф...ок...
Баси....Тука реално в този форум съм за да си почивам, а не да си следя граматиката за грешки по неволя / инерция. Да, правя и грешки от не знание, но реално съм в този форум за да съм сред "свои"... Или ти не си като мен - тоест ти трябва телевизия "EСЕТ ТВ" + техният сайт и форум или просто незнам какъв ти е проблема... Да направих грешка, поправих я... ама ти реши да ми наливаш и мозък как да пиша и да ми оценяваш качествата като личност...професия... де да знам... Тук не съм на работа, не съм на БЕЛ не съм за анализ. Тук съм да си прекарам добре.
Като толкова блестя със тъпизъм.... може би и другите го виждат и не е нужно да им се правиш на - "вижте какво открих преди вас(за мен), вие сляпи ли сте".![]()
Мисля, че има къде, къде по-неграмотни от мен в този форум, че да се занимаваш с мен...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта