Grash написа:Ха-ха... Ми ето ме мен например, въпреки че с MTB съм минал повече километри сега карам шосие... А тебе последно като те видях беше с MTB...
lostrider@ написа:А това "преброяване на дивите зайци" ще има ли някакви бъдещи реализации, или само за статистиката?? Да зееме да покараме малко като сме толкова, а?
lostrider@ написа:Егати..колко сме многооооооо...!!!![]()
Дано поне 10 ги докараме
DstupidBastarD написа:lostrider@ написа:Егати..колко сме многооооооо...!!!![]()
Дано поне 10 ги докараме
Бате, на 22.09. в Сливен ше има неква проява (на сливенски диалект - бривет), та по тоа повод предлагам да се съберем яка шопска група и да им разкажем играта на тея аматьорчета. Дотук сме изявили желание трима (Граш, Люси-1974 и тъпото копеле). Ако има още навитаци, нема да е зле да се съберем, да напрами 2-3 карания по 50-60-100км, та да видим кой и как и да направим неква тактика, та в крайна сметка да заемем целия подиум. Имаме месец време, така че нема да е лошо вече да се записвате.
Grash написа:DstupidBastarD написа:lostrider@ написа:Егати..колко сме многооооооо...!!!![]()
Дано поне 10 ги докараме
Бате, на 22.09. в Сливен ше има неква проява (на сливенски диалект - бривет), та по тоа повод предлагам да се съберем яка шопска група и да им разкажем играта на тея аматьорчета. Дотук сме изявили желание трима (Граш, Люси-1974 и тъпото копеле). Ако има още навитаци, нема да е зле да се съберем, да напрами 2-3 карания по 50-60-100км, та да видим кой и как и да направим неква тактика, та в крайна сметка да заемем целия подиум. Имаме месец време, така че нема да е лошо вече да се записвате.
Баце нали знаеш, че идеята на това събитие не е състезателна. Ще се кара колкото да се преодолее разстоянието, нямя смисъл от тактики... То че ще има откъсвания - ще има, но не е идеята да се състезаваме. Аз ще гледам да си пусна почивки за тогава, защото много ми се ходи
Mississippi написа:Айде дядо и той да се отчете, ако според вас това са шосейни колела![]()
http://boykko.hit.bg/roadx.html
Това го борихме Септември 2005
За съжаление съм в следоперативен период, но до година се надявам по
това време да съм във Vama Veche отново с Гордата Мери...
DstupidBastarD написа:Приятели, мола ви, в таа тема да се запишат само тея, които карат шосейни колела. Искам да знам ква е бройката, щото като ви четем мненията, оставам с вчепетление, че сте от онея космонафти, дето се качват с лифтата до Голи връх и после се суркат надоле. Мелези, от сорта на "пускам се с кросовото, ама неколко пъти съм карал на татко бегача, дето сега е в мазето", молим да не пишат! Благодарим предварително за секо едно мнение!
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта