), после шеметно спуснахме през Потока. Здраво каране, към 55 км., поздрави за всички участвували
 ), после шеметно спуснахме през Потока. Здраво каране, към 55 км., поздрави за всички участвували  

vitorino написа:Докато някой правиха тен на Черноморието, други се били бракосъчетали? Честито Ники! Живи и здрави!

мноо да се тачите и все така като досега1
  мноо да се тачите и все така като досега1

. Групичката с "haker-ite" сме ние ама аз и другото момче сменихме на RAM HT1.
 . Групичката с "haker-ite" сме ние ама аз и другото момче сменихме на RAM HT1.

L-E-G-O написа:Ако времето е кофти аз да скокна ли до Габрово или на никой няма да му се кара

Очакваме вашите идеи
 Очакваме вашите идеи  

останах без думи! Само се моля за хубаво време и да напълним х. Тъжа
  останах без думи! Само се моля за хубаво време и да напълним х. Тъжа  

botroid написа:За събота (18 август) планирам двойно изкачване на Стара Планина и си търся компания. Маршрута е Габрово-Узана-х.Партизанска песен-Химитлийски проход-с.Ясеново-с.Шейново-с.Крън-в.Бузлуджа-с.Поток-Габрово.
 късмет ,а втория ден на къде?
  късмет ,а втория ден на къде?
nicky bike написа:а втория ден на къде?

Според вас може ли за един ден да се мине по следния маршрут - Габрово-Острец-Русалийски проход-в.Голям Кадемлия (Триглав) и обратно? Вероятно ще може, но ако се прави допълнение на маршрута с пускане до с.Тъжа и оттам до с.Крън и Бузлуджа-Габрово, почти сигурно ще се замръкне, но искам да чуя и вашето мнение.

но ако сме само 5 човека които ще нощуваме горе смятам, че няма смисъл
 но ако сме само 5 човека които ще нощуваме горе смятам, че няма смисъл 

vitorino написа:По тая причина част от бандата се организираме само за 02.09.07г. с коли до Острец, оттам до върха и обратно (за сега поне две). За севлиевци, като че ли тоя вариант също е по-удачен, зависи какво точно приключение търсят...

,но на Ботев и на Тъжа съм ходил доста ,а по Рила и Мелник не мога всяка неделя.
 ,но на Ботев и на Тъжа съм ходил доста ,а по Рила и Мелник не мога всяка неделя.  

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта