Във връзка с една друга тема - Зодията ми е Деваkagami написа::rofl:![]()
![]()
![]()
Е това е то NC (NoChaos?) - всичко ще подреди и ще сложи в съответната тема![]()
Съжалявам, приятелю. Все пак е важно, че си здрав, а и курбелът все още функционира, нали така? Всъщност си се разминал много леко при тези обстоятелства, а това си е щастиеNymphetamine написа:Вчера направих човка, колелото ми се преметна и си надрах курбела, много ми е мъчно сега... плачка ми се...![]()
Не се кахъри - това само доказва пред жените мъжествеността ти, калена в битка с природните стихии.Nymphetamine написа:Е, така е, но ми е мъчно, че вместо матово черно вече има метално сиво...
Естествено. Нали за това сме хора- да си помагамеassgiver написа:Ама вие сериозно ли ?
NovemberCharlie написа:Не се кахъри - това само доказва пред жените мъжествеността ти, калена в битка с природните стихии.Нещо като белег от сабя на бузата.
Nymphetamine написа:NovemberCharlie написа:Не се кахъри - това само доказва пред жените мъжествеността ти, калена в битка с природните стихии.Нещо като белег от сабя на бузата.
Ех...поолекна ми малко, по-добре се чувствам. Благодаря ти, Mr. MTB Shrink!![]()
Разбирам драмата ти и ти съчувствам. Наистина. Ще ти препоръчам терапия - вземи учебник по граматика и се задълбочи в него. Много помага срещу такива болки!Presize написа:Днес счупих 3 тото ухо за тази седмица , самоче с разликата че сега ми се счупи чисто новия дерейлор и чисто новата верига ,направо ми се плаче
Nymphetamine написа:Вчера направих човка, колелото ми се преметна и си надрах курбела, много ми е мъчно сега... плачка ми се...![]()
nikitoMTB написа::bawling: Аз пък оня ден се пребих много зле на един дроп и сега не мога да карам в хубавото време!
Editor написа:Nymphetamine написа:Вчера направих човка, колелото ми се преметна и си надрах курбела, много ми е мъчно сега... плачка ми се...![]()
С онова сладурското новото колело ?Наистина ти съчувствам.Май трябва да те уча как се дърпа предница
![]()
![]()
Editor написа:nikitoMTB написа::bawling: Аз пък оня ден се пребих много зле на един дроп и сега не мога да карам в хубавото време!
RESPECT !Искрено се надявам да се оправиш в най-скоро време и да можеш да караш / дропиш отново
.
п.с
и тебе ще те уча то се е видяло
Nymphetamine написа:Editor написа:Nymphetamine написа:Вчера направих човка, колелото ми се преметна и си надрах курбела, много ми е мъчно сега... плачка ми се...![]()
С онова сладурското новото колело ?Наистина ти съчувствам.Май трябва да те уча как се дърпа предница
![]()
![]()
Ела, бе, пиле... Само да не го види т'ва Мъро, че ше ми се кара.
Имах като идея да сурна един камък, ма се оказа, че под него има няква дупка, та предницата се заби в нея...
Чудесно! Почти си станал протестант.z1gZag написа:Днеска се скапах от работа дойдох си в 9![]()
, незнам утре как ще ходя , но само като си помисля за какво събирам пари и пак ми се работи
![]()
z1gZag написа:Днеска се скапах от работа дойдох си в 9![]()
, незнам утре как ще ходя , но само като си помисля за какво събирам пари и пак ми се работи
![]()
Editor написа:z1gZag написа:Днеска се скапах от работа дойдох си в 9![]()
![]()
Още малко и ще си купиш нова задница за бомбата
Editor написа:Ау това е гадно.А ти добре ли си ?
Nymphetamine написа:Editor написа:Ау това е гадно.А ти добре ли си ?
Аз като разбрах на къде са тръгнали нещата скочих от колелото.
RAM-FR написа:а мен ме мързи да дишам и ?
RAM-FR написа:а мен ме мързи да дишам и ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта