Дразни ли ви. . .

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Дразни ли ви прекалената романтика, навлязла в този форум ?

Да, много. Все пак сме мъже! (нали така?)
23
26%
Не. И мъжете имат чувства!
21
24%
Не ме интересува, все пак е Бла-Бла.
37
42%
Интересно ми е.
8
9%

Общо гласове : 89

Мнениеот Kitolino » Вто Авг 07, 2007 12:04 pm

V8 написа:интересно ми е... бая смешки се разправят

WindStream - сериозно ли ?

На мен всички "нежни" теми ми показват, че пак си мерите пишките !
Онзи ще се фука, тоз ще си измисля .... :popcorn:

Дид го е забелязал доста преди мен, аз днес като ги прегледах се усетих, с каква цел са написани( " Изневерявате ли ? " - да пуснеш такава тема в този форум е единствено с похвална цел, друга причина не виждам да съществува в мтб-то :nono: )

Editor написа:

Няма ли други форуми с общо предназначение за такива теми и дискусии ?
Благодаря, Щото те има :D

Аз предлагам да се върнем на яките теми от рода на:idea:
- Може ли бехемота да прави 300мм ход ?
- На отариото дали ще му " тича " една вилка 888 ?
:rofl:
Има още много готини теми, та защо задълбаваме в тези :beer:
Изображение GSE - Геодезия, Кадастър, Вертикално планиране и други. 0877/290-235 Изображение
Аватар
Kitolino

Рейтинг: 1485

Мнениеот V8 » Вто Авг 07, 2007 12:20 pm

Kitolino написа:На мен всички "нежни" теми ми показват, че пак си мерите пишките !
Онзи ще се фука, тоз ще си измисля .... :popcorn:

Дид го е забелязал доста преди мен, аз днес като ги прегледах се усетих, с каква цел са написани( " Изневерявате ли ? " - да пуснеш такава тема в този форум е единствено с похвална цел, друга причина не виждам да съществува в мтб-то :nono: )

Пак ще цитирам Teal'C - "Indeed!"

Всъщност ако мислиш че това сега е зле грешиш, все пак сте сравнително малко на брой - във F-body и Mustang форумите е истината, толкоз глупост на едно място просто е нещо уникално - то не бе улични надпревари, гонки с ченгета, алкохолни изпълнения, мерене на п***и, а един гений даже си пляснал задника с нажежено желязо за дамгосване на добитъци, и стой та гледай 25 страници шоу след това :rofl:
Sometimes it's entirely appropriate
Изображение
to kill a fly with a sledge-hammer!
Аватар
V8

Рейтинг: 1800

Мнениеот Editor » Вто Авг 07, 2007 12:46 pm

@kitolino :beer: :beer: :popcorn:
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот assgiver » Вто Авг 07, 2007 4:06 pm

Всичко е мерене на пи**и. Аз тва!, Аз онова!, Ама мен ме зарязаха :bawling: . ОК няма нищо лошо в мъжката романитка, но не и да се разнежваме и да циврим. Нали сме силне пол, или са е модерно да си женствен. Като са те зарязали стискаш зъби и отива на купонче и си намираш нещо друго, за кво трябда да се опищява форум свързан с КОЛОЕЗДЕНЕТО. :dunno:
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот bikerider » Вто Авг 07, 2007 4:57 pm

assgiver написа:Това е почти изцяло мъжки форум.

Да бе да... :rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Methuselah » Вто Авг 07, 2007 4:58 pm

assgiver написа:Всичко е мерене на пи**и. Аз тва!, Аз онова!, Ама мен ме зарязаха :bawling: . ОК няма нищо лошо в мъжката романитка, но не и да се разнежваме и да циврим. Нали сме силне пол, или са е модерно да си женствен. Като са те зарязали стискаш зъби и отива на купонче и си намираш нещо друго, за кво трябда да се опищява форум свързан с КОЛОЕЗДЕНЕТО. :dunno:

Бла - Бла
Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Ето това е всичко - глупости и простотийки
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the human race.
-- H.G. Wells
Dirt, meet insanity.
Insanity, meet dirt.
Аватар
Methuselah

Рейтинг: 1243

Мнениеот kagami » Вто Авг 14, 2007 10:45 am

От известно време в Бла-Бла - а и не само - като че ли се заформя подраздел "Лична Драма" :D

Мен не ме дразнят излиянията на чувства - щом им става по-добре на пишещите. Стига да не нарушават правилата на форума, разбира се.

Някои хора ходят на психиатър. А той какво прави? Изслушва ги, казва "да. да." и им взима парите. На хората им олеква, защото са си излели чувствата и тегобите. Понякога имат нужда да споделят с някого, дори само за да успеят да формулират проблемите си. Тук е същото, само че някои казват "да. да." по-многословно и не взимат никакви пари :)
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот Nymphetamine » Вто Авг 14, 2007 11:07 am

Абе има и гейове в тоя форум, кво само се биете в гърдите. :D
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот kagami » Вто Авг 14, 2007 1:36 pm

Nymphetamine написа:Абе има и гейове в тоя форум, кво само се биете в гърдите. :D

Ти откъде знаеш?
Аватар
kagami

Мнениеот airborneone » Вто Авг 14, 2007 1:43 pm

kagami написа:От известно време в Бла-Бла - а и не само - като че ли се заформя подраздел "Лична Драма" :D

Мен не ме дразнят излиянията на чувства - щом им става по-добре на пишещите. Стига да не нарушават правилата на форума, разбира се.

Някои хора ходят на психиатър. А той какво прави? Изслушва ги, казва "да. да." и им взима парите. На хората им олеква, защото са си излели чувствата и тегобите. Понякога имат нужда да споделят с някого, дори само за да успеят да формулират проблемите си. Тук е същото, само че някои казват "да. да." по-многословно и не взимат никакви пари :)

Въпреки, че неудобрявам напълно метода който виждаме по филмите, след кратък сблъсък с психологията, не съм убеден , че начина който се пролага много широко в бг е ефективен и добър. Да не говориме, че в някои случаи може да бъде и опасен. просто защото в метода прилаган в бг, човека на който се изливат чуствата и тн не е психолог и съветите които ще даде може да бъдат вредни изливащия чуства при това без да има зло намерение.
Аватар
airborneone

Мнениеот Nymphetamine » Вто Авг 14, 2007 1:49 pm

kagami написа:
Nymphetamine написа:Абе има и гейове в тоя форум, кво само се биете в гърдите. :D

Ти откъде знаеш?

Хах, не питай. :)
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот bi » Вто Авг 14, 2007 2:20 pm

От опит ли? :rofl:
Не се сърди. ;)
@airborneone @kagami
Не те нямат нужда от психолог. Имат нужда да се похвалят пред някого или да се изкарат невинни жертви на любовта. :crazy: Глезльовци. А ако приемат така съвети на поразия до никъде няма да я докарат.
Шегата често е в резултат на интелектуална беднотия.
Жан де Ла Брюер
Аватар
bi

Рейтинг: 1513

Мнениеот assgiver » Вто Авг 14, 2007 2:30 pm

Всеки си има глава на раменете, за какво трябва да слушаме и ние тяхните хленченици. Ако имат проблеми да си отидат при специалист или с приятел на по бира да ги обсъдят. Смятам, че не е тук мястото. Иначе за гейовете :agree: напълно съгласен (даже май са повечко отколкото си милим)
Аватар
assgiver

Мнениеот Nymphetamine » Вто Авг 14, 2007 2:38 pm

bi написа:От опит ли? :rofl:
Не се сърди. ;)

Естествено! :rofl: :D
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот kagami » Вто Авг 14, 2007 2:54 pm

kagami написа:....Някои хора ходят на психиатър.

Исках да кажа, че ходят на психолог, а не на психиатър (психиатрите не казват само "да.да")

airborneone написа: Въпреки, че неудобрявам напълно метода който виждаме по филмите, след кратък сблъсък с психологията, не съм убеден , че начина който се пролага много широко в бг е ефективен и добър. Да не говориме, че в някои случаи може да бъде и опасен. просто защото в метода прилаган в бг, човека на който се изливат чуствата и тн не е психолог и съветите които ще даде може да бъдат вредни изливащия чуства при това без да има зло намерение.

Не съм сигурна, че разбирам какво точно имаш предвид, но и аз като bi си мисля, че е най-добре човек да може сам да се справи с проблемите си, без да се осланя на чуждите съвети и помощ. Това е в добрия случай.

Но има и хора, които когато са сами не успяват да установят какъв точно им е проблемът, и за да го разберат имат нужда да го формулират. За целта си изливат чувствата пред друг човек. Ролята на този човек е главно да слуша. Това прави психологът, това правят и някои от хората във форума като четат излияния и от време на време изразяват съгласие или несъгласие. Затова казвам, че не ми пречат излиянията, щом авторите им се чувстват по-добре така. Все пак назоваването на проблема е крачка към неговото разрешаване, нъл' тъй? :)
Последна промяна kagami на Вто Авг 14, 2007 2:58 pm, променена общо 2 пъти
Аватар
kagami

Мнениеот SpoileR » Вто Авг 14, 2007 2:56 pm

Ами аз питах axelmax да ми направи деца в една тема ама...

Темата замина :rofl:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот vitorino » Вто Авг 14, 2007 3:01 pm

Хайде - хайде, стана "Планината Броубек", само вместо с кончета - с велосипедчета.
vitorino

Рейтинг: 1372

Мнениеот Editor » Вто Авг 14, 2007 3:02 pm

SpoileR написа:

Ами аз питах axelmax да ми направи деца в една тема ама...

Темата замина :rofl:

Защо ли не съм очуден ? :rofl:
Аватар
Editor

Мнениеот Antares » Вто Авг 14, 2007 5:50 pm

Не бих казал, че истинското мъжество се състои в това, да си груб, нагъл, надменен, да псуваш вулгарно, да ти липсва и елементарно възпитание, да миришеш и да не се обезкосмяваш и да се отнасяш към неща, като чувства и емоции с презрение и пренебрежение.
Но аз самия не се самоопределям като "мъж", така че...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Editor » Вто Авг 14, 2007 6:18 pm

Antares написа:Не бих казал, че истинското мъжество се състои в това, да си груб, нагъл, надменен, да псуваш вулгарно, да ти липсва и елементарно възпитание, да миришеш и да не се обезкосмяваш и да се отнасяш към неща, като чувства и емоции с презрение и пренебрежение.
Но аз самия не се самоопределям като "мъж", така че...

Напълно те подкрепям за истинското мъжество ! :agree:
Аватар
Editor

Мнениеот Alien » Вто Авг 14, 2007 10:27 pm

wtf?
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот assgiver » Вто Авг 14, 2007 11:50 pm

Мъжка солидарност :nuts: или любов
Аватар
assgiver

Мнениеот airborneone » Сря Авг 15, 2007 9:26 am

kagami написа: ...Но има и хора, които когато са сами не успяват да установят какъв точно им е проблемът, и за да го разберат имат нужда да го формулират. За целта си изливат чувствата пред друг човек. Ролята на този човек е главно да слуша.

Да слуша, и често дава съвети.... точно това имах предвид, в БГ е широко разпространено хората които дават съвети да са приятели. (понякога хора без ясно представа от психология , психоанализа и тн...) И че това понякога може да има негативни последствия.
п.п.
И на мен не ми пречат такива неща във форума, просто изказвам мнение
п.п.2
Напоследък нещо не се изразявам правилно..... не исках да се заяждам , само да отбележа.
Аватар
airborneone

Мнениеот kagami » Сря Авг 15, 2007 9:47 am

@ airbourne
Не бе, не съм го приела като заяждане, просто не те разбрах :agree:

Това за съветите си е опсно, защото да даваш съвет означава, че до някаква степен поемаш отговорност за последиците, които ще има за "пациента" в случай, че те послуша.
Аватар
kagami

Мнениеот airborneone » Сря Авг 15, 2007 10:05 am

@kagami :agree:
Аватар
airborneone

Мнениеот Crimson » Сря Авг 15, 2007 10:20 am

Alien написа:wtf?

Трай и се забавлявай :popcorn:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Предишна

Назад към Бла - Бла