Фетишист!screamBoy написа:В неделя имах кратки забавлявщи разговори с две много чаровни момичета на лифта, засичахме се отвреме-навреме по линията ... накрая се оказа че едната й се е изхлузила пантофката от лифта ... с един приятел специално направихме претърсващо спускане, но долу девойките бяха зачезнали. Е, вълшебната пантофка е светлозелена Pepe Jeans с нещо като катарама и се намира у нас ...
Събирането на страри женски обувки не е за хвалба.Мъро написа:Важна е идеята, с която пуска темата... да се хвали
NovemberCharlie написа:Събирането на страри женски обувки не е за хвалба.Мъро написа:Важна е идеята, с която пуска темата... да се хвали
Мъро написа:Въпрос на ценностна система и сексуални предпочитания. Не бъди ограничен
screamBoy написа:В неделя имах кратки забавлявщи разговори с две много чаровни момичета на лифта, засичахме се отвреме-навреме по линията ... накрая се оказа че едната й се е изхлузила пантофката от лифта ... с един приятел специално направихме претърсващо спускане, но долу девойките бяха зачезнали. Е, вълшебната пантофка е светлозелена Pepe Jeans с нещо като катарама и се намира у нас ...
А бе кви естествени води? Друго си е да го пъхнеш в зелена пантофка, намерена под лифта.Crimson написа:screamBoy написа:В неделя имах кратки забавлявщи разговори с две много чаровни момичета на лифта, засичахме се отвреме-навреме по линията ... накрая се оказа че едната й се е изхлузила пантофката от лифта ... с един приятел специално направихме претърсващо спускане, но долу девойките бяха зачезнали. Е, вълшебната пантофка е светлозелена Pepe Jeans с нещо като катарама и се намира у нас ...
Кажи честно, кога за последен път си пускал делфинчето в естествени води? Че нещо загорел ми се видиш![]()
Alien написа:Признавам си, пантофката е моя, скриймбой, върни ми я!
NovemberCharlie написа:Alien написа:Признавам си, пантофката е моя, скриймбой, върни ми я!Боби, ето до къде те докараха компютърните игри
shepo написа:ахахаха оправихте ми деня![]()
Мъро написа:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта