ще съм благодарен на отзовалите се

Alien написа:... Как, по дяволите, хващате вируси?
flex написа:@bikerider Durex много се късат а това не е добре.
@MAN6 NOD32 работи доста добре принципно , само че когато ползваш разни там пиратски кракове или фиксове в един хубав момент спира да ти се ъпдейтва (защото от ЕСЕТ нарочно правят така) и трябва да преинсталираш наново NOD32 с новия фикс/крак за да продължи. Само че какво ли ще стане докато се усетиш че не тегли ъпдейти антивирусната ......
@MAN6 NOD32 работи доста добре принципно , само че когато ползваш разни там пиратски кракове или фиксове в един хубав момент спира да ти се ъпдейтва (защото от ЕСЕТ нарочно правят така) и трябва да преинсталираш наново NOD32 с новия фикс/крак за да продължи. Само че какво ли ще стане докато се усетиш че не тегли ъпдейти ? NOD-a не пуска вируси само когато е легален и си имаш лиценз за него.
@MAN6 NOD32 работи доста добре принципно , само че когато ползваш разни там пиратски кракове или фиксове в един хубав момент спира да ти се ъпдейтва (защото от ЕСЕТ нарочно правят така) и трябва да преинсталираш наново NOD32 с новия фикс/крак за да продължи. Само че какво ли ще стане докато се усетиш че не тегли ъпдейти ? NOD-a не пуска вируси само когато е легален и си имаш лиценз за него.
flex написа:@MpaBka ABuaTop А когато не си Windows потребител нямаш абсолютно никакви проблеми.
bobeca написа:NOD 32.Нода е по-лекичък и е също много ефикасен.Пък и като го инсталнеш забравяш за него докато се появи вирус.
EmZo написа:bobeca написа:NOD 32.Нода е по-лекичък и е също много ефикасен.Пък и като го инсталнеш забравяш за него докато се появи вирус.
![]()
![]()
Иначе, аз използвам Нортън Антивирус Профешънъл Идишън!До сега не съм имал проблеми, освен че е тежичък
toxiciti написа:Аз използвам Avast ! от около 3 години и досега не ми е правила проблеми като забивания или забавяния
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта