Първо си измивам байка, след това хапвам и баня. Това е редът при мен. Все пак да не забравяме, че негово величество велосипедът е нещото, което ни прави щастливи!
Начи след яко каране първо отправям благодарствени молитви към бога, щото возя по планински терени дето за за дх с колело твърдак за крос кънтри.Не че вдигам някаква голяма скорост ,но седалката нон стоп ме треска по мъдурките и прави опити да те изхвърли пред колелото.След това студен душ за повишаване секрецията на тестостерон(та да ми се сгъстят космалаците ),после ям, а накрая сядам да чета разни учебници или книги......
Оправям байка (ако се прибирам) и след това квот ми е на душата. Иначе ако е по - дълга спирка след яко каране (мапример някое яко катерене) сядам някъде другаде - не на байка и почивам малко. После бегай нататъка по курса.
Първо пия яко течности (може и биричка) , после гледам да си пооправя колелото (миене, триене, смазване и т.н.)
и за финал една хубава почивчица.
А за минаването през болницата да не дава господ да се случва на когото и да е било.