Какво се ядосва тоя тъпак!?!? Да си гледа ръкавиците и да не се обажда! Макс не бил пратил нито телеграма, нито нищо и не бил се извинил. Алооооо, боксьора....

Alpina написа::rofl:![]()
![]()
Не са ми смешни вестниците и авторите, смешни са ми читателите им, по-скоро ги съжелявам
много често срещана грешка.Editor написа:Alpina написа::rofl:![]()
![]()
Не са ми смешни вестниците и авторите, смешни са ми читателите им, по-скоро ги съжелявам
Аз пък мислех , че ги съжАляваш![]()
Alpina написа:Ок, старая се. Преди 3 години, ви е бедна фнтазията, колко грешки правех.
Май не е нужно да минава време за да се види очевидното.X3MIST написа:Ще мине време, ще се види има ли правосъдие в наШТа държава
agent_Jekov написа:повечето и по-важните със сигурност.
Общественото мнение също е вид обобщение на състоянието на нещата
Мъро написа:До колкото чух, това днес е било на запис от време оно. Съмнява ме да има наглостта да се изправи по този начин пред хората.
jivkonik написа:Мъро написа:До колкото чух, това днес е било на запис от време оно. Съмнява ме да има наглостта да се изправи по този начин пред хората.
Още ли карат на повторения?! Мислех, че е на живо....объркал съм се явно.....
Alpina написа:Закона ще се прескочи лесно. 3 до 7 години е, когато имаш 1.2 промила и причиниш катастрофа, довела до убийство. Той има 1.1, демек 0.1 промила в случая са предостатъчни, за да се измъкне. Обаче все пак може да го съдят за непредумишлено убийство.
Направо ти се чудя как си се хванал да ги учиш тия неща като знаеш с какво ще се сблъскаш?Но май не си знаел.Admin написа:Не знам кого да наругая - прокуратурата или авторът на статията. Тоя чл.343 да не би да има само една алинея, бе, маааму стара! Как пък не уточниха по коя от всичките е повдигнатото обвинение - те не е като да са за еднакви случаи и с еднакви наказания.
Admin написа:Не знам кого да наругая - прокуратурата или авторът на статията.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта