Та идеята е ако се задвижи гумата спрямо рамката няколко см ще се активира (и после малко Джаки Чан
ей това може да го патентовам
,ако те подгони мангаУ да ти земе колелото................ 

Nightbringer написа:Зависи много кой и как ще го краде. Ако е стандартния случаен крадец, който забелязва оставено пред магазина колело едва ли ще се загледа толкова, че да види алармата. А звъненето стряска, крадците едва ли се стремят да привличат внимание и най-малко това на собственика. Т.е. идеята не е лоша за градско колело.
Планинското едва ли някой ще тръгне да си го кичи с излишни машинарии
Sp3c7r3 написа:Или дилдо на пружина с дистанционно, пак под седалката![]()
![]()
pnikolov написа:НАЙ-ДОБРОТО средство за мен против кражба на колелото е GPS...
Вярно скъпо е, но има хора с колела над 3000лв които не мисля, че не могат да си го позволят..
Слагаш си GSP-а, нека да ти го крадат... по всяко време може да им отидеш на гости...
Или дилдо на пружина с дистанционно, пак под седалката....
НАЙ-ДОБРОТО средство за мен против кражба на колелото е GPS...
А да си мислил с какво се захранва този GPS приемник? Или ще караш с един акумулатор в раницата, та докато се возиш да го заредиш и да има ток в него поне за 2-3 дни?!
Сега се замисли и ма излъчвателя, и той ток иска, и то не малко!!!
bikerider написа:След което детективите стигат до една захвърлена седалка с GPS излъчвател/GSM в нея...
Момчета (предимно Spoiler) - много филми гледате...
Аз предлагам следното евтино и работещо решение: наемате едно цигане да варди колелото, лепвате му лепенка през гъза "warranty void if removed", плащате му по 10лв на ден да варди и евентуално да проследи крадеца и тва е...
Само смеха накрая не знам за кого ще е
THEZOGGO написа:
Аха, тва е идея![]()
@bikerider
.ClImBeR4Oo написа:не вярвам крадците да са толкос оборудвани 4е да си носят и машинка за разглабяне на верига![]()
ClImBeR4Oo написа:какви например?според мен това ще е най ефикасния начин.и да започне да разрушава целоста на веригата ще му отнеме известно време а и ще е подозрителноно това си е моя лично мнение
hakama ... ей това може да го патентовам...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта