Pupinator написа:Представянето на българите за поредна година беше отлично. Двама от най-добрите карачи на България успяха да се качат на стълбичката. За съжаление някои бяха преследвани от повреди по колелата и не можаха да завършат състезанието.
Относно трасето... нямам думи. Момчетата и момичетата от Drop N Roll бяха хвърлили невероятни усилия да направят трасе, което изобилстваше от скокове изкуствени виражи а в долната част бяха изградили цяла пътека с виражи и скокове.
Смятам да напиша разказ за преживяното (като миналата година) в който ще ви разкажа всичко, което се случи там. Надявам се Admin да го публикува.
@Caspar: Няма да им кажеш какво се случи на партито, защото не беше на него! Ти не се появи на него цяла вечер. Взе си наградата и се покри като мишок и даже не дойде да ни кажеш наздраве.
Pupinator OUT.
Pupinator написа:@ Caspar
"ВЕКТРАТА" си е ОК. Незнам защо ме питаш. И не рЪся глупости, а проста казвам факти.
Btw... как е джипа ти? Май изхарчи повече нафта от предвиденото? Не смятай, че сме расли по дърветата!
Pupinator OUT
Pupinator написа:Смятам да напиша разказ за преживяното (като миналата година) в който ще ви разкажа всичко, което се случи там. Надявам се Admin да го публикува.
ИзруууууддддZozka написа:Ето какво се случва с party pooper-те:
Евала Нинджа!![]()
![]()
ddevil написа:Хмм...тая крушка там до него по-скоро ще го "приспи"....буквално.
Zozka написа:Мда, и аз гледайки снимката си го мислих, но нарочно се прицелих по-встрани
MAN6 написа:zozka, бате, разбрах че снощи си получил и ти малко шут...
Zozka написа:MAN6 написа:zozka, бате, разбрах че снощи си получил и ти малко шут...
Не знам, не съм бил там
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта