Мъро2 написа:Ми, че то е ясно... най-качественият подсладител е захарта. (Почти) всичко друго е химичен булшит.
Ozzie написа:Ако това го изчета всичкото, ще ми трябва поне половин час да си оправя цветоусещането.
За к'во си говорим все пак?
Yavkata написа:Айде ще ви го смеля. Напитките и храните съдържащи Аспартам( Нутра Суит) се токсични и след време ногат да предизвикат множествена склероза и алергични реакции.
Мъро2 написа:Ми, че то е ясно... най-качественият подсладител е захарта. (Почти) всичко друго е химичен булшит.
BBC написа:An adult would have to consume 14 cans of a sugar-free drink every day before reaching the ADI*, assuming the sweetener was used in the drink at the maximum permitted level.
...
Previous work by the former Ministry of Agriculture, Fisheries and Food and the Department of Health showed that aspartame intakes were considerably below the recommended maximum level, even among children and diabetics who consume large quantities of sugar-free drinks.
ddevil написа:http://www.zelenavarna.org/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=71&func=view&catid=5&id=69
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 18 госта