Brave написа:И аз имам същата идея като Grash - поне временно да си приспособя настоящето колело за ФТ, докато събера пари за по-добро. Обаче с ужас днес установих, че Лирика ми няма предвидени уши за багажник, а динамото което имам не пасва на долните му тръби, да не говорим, че на глупавите ми гуми няма предвиден борд за него. Чувал съм, че има главини със вградено динамо - някой знае ли дали стават за ФТ и дали има такива за 20мм ос? По другия ми проблем - дали не може заварчик да ми парне на аргона две ушета за багажник на вилката? Бе въобще усещам как се пре***х с това колело дето го имам - даже нямам 24 скорости, дали на първо време ще мога да ползвам 27?![]()
Ами аз предлагам да отворим нова тема за конструктивни решения, свързани с преустройството на сегашните ни байкове във ФТ. За да може поне да караме нещо, докато съберем пари за истински оригинален фитнес туЪр велосипед. Аз лично с моя започвам да го преустройвам от утре. Ще се похваля, като е готов. И пак - ако някой има багажник и кошница да се обажда, за да не си ги заварявам от арматура!