Невиждано...Нечувано!!!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот Alpina » Чет Авг 16, 2007 10:17 am

nicky bike написа::offtopic: Малко се чувсвам неловко или да не съм сбъркал форума. Като чета си мисля ,че май нямате и десет. :offtopic:

По темата: преди десеттина дена организирахме "паралелно изкачване на вр. Исполин в стара планина" тичането е доста и накрая най боли като еди кой си от еди къде си напише че това или онова не му е харесало. Сега си говорим ,че догодина няма да правим нещо подобно , но като дойде догодина ще видим. :)
Ние го направихме точно с тази цел да има масовост и по малки и по неподготвени. Събрахме се стотина човека. Надявам се на повечето да им е харесало. :beer:

Виж, да събереш 100-200 човека е трудно, както казваш, дори при 100 е имало недоволни, а представяш ли си как ще е при

lostrider@ написа:трябва да са няколко стотин, ако не е и хиляди

Както и да го гледаш е нереално. Плюс това, вече се спомена, че няма начин да събереш толкова много свободни хора, то няма да е съботно-неделно мероприятие, за да има шанс...
Просто е обречено това.
Нека бъдем реалисти ;)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Чет Авг 16, 2007 11:47 am

Не ми се вижда изпълнима подобна идея - кое ще е обединяващото?
И второ, какъв е смисълът? ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот MpaBka ABuaTop » Пет Авг 17, 2007 10:46 am

Admin написа:Не ми се вижда изпълнима подобна идея - кое ще е обединяващото?

:) :agree:

Лострайдър , като искаш да гледаш няколко стотин байкъри на 1 място ходи на съзтезанията...
"...Soul is shit! I sold my Soul for Rock'n Roll, Beach!"
Аватар
MpaBka ABuaTop

Рейтинг: 1677

Мнениеот SpoileR » Пет Авг 17, 2007 1:20 pm

Admin написа:Не ми се вижда изпълнима подобна идея - кое ще е обединяващото?

Всичко ли трябва да има смисъл? ;)

Просто би било готино...т'ва е :)
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Re: Невиждано...Нечувано!!!

Мнениеот Bashmaistora » Чет Авг 30, 2007 10:08 pm

lostrider@ написа:Завъртя ми се една идея преди малко в главата. Тя е по- скоро спонтанен идиотизъм, отколкто реализируем план.Не знам дали това е предлагано до сега (уж потърсих в стари теми), но би ми било много интересно, ако всички съфорумци (трябва да са няколко стотин, ако не е и хиляди, това бай админ може да каже.. или поне голяма част от тях) се съберат и се направи едно невиждано каране до сега..Както казах, няколко стотин или хиляди души от цялата страна се вдигнат на поход и окопират пътищата "вечни" на България!!
Ех, как искам да участвам и аз в нещо такова!...

Ами то тва си е ДЪРТ СТАЛИНИЗЪМ - да изкараш цялото ФОРУМ население да атакува ПЪТИЩАТА НА СТРАНАТА! Как ДА СМЕ ВЪОРЪЖЕНИ? :rofl: :rofl: :rofl:
Bashmaistora

Рейтинг: 1120

Мнениеот agent_Jekov » Чет Авг 30, 2007 10:26 pm

С прахосмукачки.
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот shepo » Пет Авг 31, 2007 10:43 am

:bowdown:
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот Bashmaistora » Пет Авг 31, 2007 1:40 pm

shepo написа::bowdown:

Кви са тия поклони? Я раунис, мирну - по колелатааааа! Шлемовете поста-вииии! Напрееееед! :D
Простакът е непобедим!
Bashmaistora

Рейтинг: 1120

Мнениеот AGENTA007 » Пет Авг 31, 2007 3:47 pm

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: аве като я гледам тая тема само се смея :rofl: :rofl: :rofl:
AGENTA007

Рейтинг: 1198

Мнениеот SpoileR » Пет Авг 31, 2007 6:07 pm

хм...

интересно как когато имаше Байк Протест в Центъра, как на бързо се събраха бая свободни хора, пък без да има нищо всеки е зает...
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот shepo » Съб Сеп 01, 2007 10:55 am

:agree:
shepo

Рейтинг: 1606

Предишна

Назад към Бла - Бла