sto100jan написа:Alpina , ти явно често идваш в Благоевград , защо не се обадиш , да пием по бира ? Телефона ми е 0899/190-952.
Ето така започват истинските връзки

sto100jan написа:Alpina , ти явно често идваш в Благоевград , защо не се обадиш , да пием по бира ? Телефона ми е 0899/190-952.
bikerider написа:Говориш така, щото не те е гонила бабичка да те бие с чантата
Мъро написа:sto100jan написа:Alpina , ти явно често идваш в Благоевград , защо не се обадиш , да пием по бира ? Телефона ми е 0899/190-952.
Ето така започват истинските връзки
За колко секунди ускоряваш от 0 до 100 км/ч?Antares написа:... спокоен от факта, че с колело се ускорява доста по-бързо, отколкото с автомобил....
NovemberCharlie написа:За колко секунди ускоряваш от 0 до 100 км/ч?Antares написа:... спокоен от факта, че с колело се ускорява доста по-бързо, отколкото с автомобил....
did написа:NovemberCharlie написа:За колко секунди ускоряваш от 0 до 100 км/ч?Antares написа:... спокоен от факта, че с колело се ускорява доста по-бързо, отколкото с автомобил....
я си признай къде в града караш със 100!
nikitoMTB написа:Е то не става дума за 100км. ами в рамките на 10-20 метра можеш да строшиш някоя кола на сфетофара.
bluskanie написа:То има къде... после те пишат във вестниците дори
bluskanie написа:nikitoMTB написа:Е то не става дума за 100км. ами в рамките на 10-20 метра можеш да строшиш някоя кола на сфетофара.
То трябва да си е строшена предварително колата... може да направим експеримент. Ако ме бегаш на старт с каквото и да е колело, ще ти го купя цялото после, а?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта