bikerider написа:Къде ги видяхте тия делфини бе:rofl:
Ааааа верно, сега като погледнах откъм Тъмната страна и ги видях![]()
Beware of the dark side. The dark side clouds everything.

bikerider написа:Къде ги видяхте тия делфини бе:rofl:
Ааааа верно, сега като погледнах откъм Тъмната страна и ги видях![]()
agent_Jekov написа:хехе много ясно че младото ще видиш!bluskanie написа:неква женска в полупрофил и перо на шапката
Мъро написа:Аз виждам някакъв индианец с голям нос. Am I gay?
osata написа:Още една от същия тип![]()
bluskanie написа:agent_Jekov написа:хехе много ясно че младото ще видиш!bluskanie написа:неква женска в полупрофил и перо на шапката
После и старото видех
bluskanie написа:agent_Jekov написа:хехе много ясно че младото ще видиш!bluskanie написа:неква женска в полупрофил и перо на шапката
После и старото видех
z1gZag написа:
В някакъв вестник пишеше че изкарали акъла на вярващите с това , гледа се 20 секунди в 4те точки после си затваряш очите и чакаш да го видиш
z1gZag написа:
В някакъв вестник пишеше че изкарали акъла на вярващите с това , гледа се 20 секунди в 4те точки после си затваряш очите и чакаш да го видиш
EmZo написа:z1gZag написа:
![]()
Чак, гласно се изненадах.
Ае разкажи де...при мен не се получава,а и сега преди лягане не искам да го виждамMpaBka ABuaTop написа:EmZo написа:z1gZag написа:
![]()
Чак, гласно се изненадах.
Лелееее , тръпки ме побиха като го видях! Но как се получава??? Ей хора, страх ме е
MpaBka ABuaTop написа:Миии... следвай инструкциите на Zig-Zag и ще успееш
CRAZY RIDER написа:.. Ми загубих 20мин да се мъча и нищо не се получава.Като си затворя очите колко време да не ги отварям..
marshall__ написа:CRAZY RIDER написа:.. Ми загубих 20мин да се мъча и нищо не се получава.Като си затворя очите колко време да не ги отварям..
Пробвай по следния начин: гледай 20 секунди в четирите точки от някакво сравнително близко разстояние. После се обърни към някоя от стените у вас и започни да мигаш многократно..
z1gZag написа:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта