HepBeH_XaMcTep написа:Спарта!
ако няма(много) сняг, ще се включа
HepBeH_XaMcTep написа:оооо
спокойно... не е толко зле....
аз съм си приготвил зимните гуми
airborneone написа:HepBeH_XaMcTep написа:оооо
спокойно... не е толко зле....
аз съм си приготвил зимните гуми
Aко караш със "Сломптинг-а" нагоре ще станеш моя ХЦ идол![]()
п.п.
Не вярвах че ще го кажа скоро , но : ммм нагоре ще е интересно!
Ozzie написа:Да задам въпрос по темата: Тази планинска застраховка която се изисква, може ли да се сключи на място при записването и ако да, колко би струвало?
Благодаря предварително.
Reactor написа:Ozzie написа:Да задам въпрос по темата: Тази планинска застраховка която се изисква, може ли да се сключи на място при записването и ако да, колко би струвало?
Благодаря предварително.
Юли месец си направих такава застраховка заради 100км обиколката на Витоша.Застраховката е до края на годината и ми взеха към 25 лева,не си спомням точно.За един ден би трябвало да е някаква много малка сума.Моята я направих в ДЗИ.Все си мисля,че би трябвало да може да се направи на старта ама знам ли,за по сигурно си я направи предварителноПък и никога не е излишна.
codename47 написа:а къде са контролите и до колко часа трябва да се минат за да не те дисквалифицират-само на Черни връх и на финала ли?
Ето информация:) http://www.probike-bg.com/
Събота 22 септември - 14.30 ч. – техническа конференция/ раздаване на номерата – в Южния Парк - входа от към бул. Витоша
Неделя 21 октомври
- 8.00 ч.- инструктаж/ технически преглед - Южен парк –- 8.30 ч. тръгване /технически старт/
Прогнозни времена:
- 9.00 ч. – остър старт – кв.Бояна
- 15.00 ч. - финал
- 16.00 ч.- награждаване
благодаря!THEZOGGO написа:Наредба
Има правописна грешка. Поправете я.Важно е, някой може да се обърка.
Събота 22 септември - 14.30 ч. – техническа конференция/ раздаване на номерата – в Южния Парк - входа от към бул. Витоша
Неделя 21 октомври
...
Състезанието ще се проведе на 23 септември 2007 г. /Събота/
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта