Мъро написа:Айде по-скоро да стартират преносимостта на номерата...
RAINman написа:Може пак да се направи същата анкета след, като се разреши преносимостта. Почти съм сигурен, че ще има в новините (М-тел.....Фалит....Незнаем защо....)
Alpina написа:Още интересни твърдения
Alpina написа: но останалите ми е интересно с какво се занимават?
Nymphetamine написа:Или да се молим скоро на някой да му скимне да основе 4-ти мобилен оператор, та белким паднат малко цените... В сравнение с чужбина, това тук си е направо кожодерство.
biker^boy написа:Скоро слушах по новините, че до няколко години ще има 4-ти оператор. До колкото чух май била някаква австрийска фирма, но не съм сигурен.
lanzz написа:любопитен факт: с телефон на м-тел, по-евтино можеш да говориш с държави от европейския съюз ако си в roaming (1.15лв/мин) от колкото ако си си в българия (1.19лв/мин)... дано наистина да се светнат по някое време колко е абсурдна тази ситуация.
sto100jan написа: ...мародери-кожодери...
MpaBka ABuaTop написа:sto100jan написа: ...мародери-кожодери...
луудница
agent_Jekov написа:М-тел са най-добре, но и те като всички останали експлоатират служителите си.Умрела работа...
Ами да, мръсни са.Проблем?Само ще ти кажа, че на тия, които рабоят там не им е до смях.bikerider написа:agent_Jekov написа:М-тел са най-добре, но и те като всички останали експлоатират служителите си.Умрела работа...
Мръсни капиталисти!!!
marshall__ написа:0888 ...
Ozzie написа:.. Не забравяй, че кодовете на операторите са с 2 цифри..
Мъро написа:biker^boy написа:Скоро слушах по новините, че до няколко години ще има 4-ти оператор. До колкото чух май била някаква австрийска фирма, но не съм сигурен.
Кои са тия новинари, дето знаят кой ще спечели конкурса? Искам да знам ще се оженя ли до 2 години, да ги питам тях...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта