biker^boy написа:Е влезе ли в затвора за престъпленията, които извърши? Осъдиха ли го?
bluskanie написа:И какво да говорим за тях, като не можем да искаме нещо да се случва с тях.
bikerider написа:Стависки е ясно, че ни лук е ял, ни лук мирисал. Аз само отбелязвам, че никой тук (или се лъжа?) не може обективно да докаже, че е пил.
bikerider написа:Аз мога и искам да им се случи нещо хубаво. Например девойката да излезе от кома, а роднините да намерят утеха. Наречи ме глупак, фантазьор, твоя работа, аз им го желая и намирам за по-продуктивно да си инвестирам енергията в позитивна насока, отколкото да искам кръв/присъди.
Оня глупак на кънки рано или късно ще си го получи, така че ми е през оная работа за него - той е пътник, само дето още не го знае.
bluskanie написа:Ами ти ако смяташ, че кръвната проба не е достатъчно доказателство за наличието на алкохол в организма на Максим, то не знам за какво говорим.
Sp3c7r3 написа:Интересно, как доста от хората, пишещи по тази тема, говорят единствено по медийна информация, а често - при липса дори и на такава, и застават зад някакви напълно безпочвени позиций... за да имате мнение, трябва да имате доказателства, дотогава - може да имате само въпроси...
Sp3c7r3 написа:... за да имате мнение, трябва да имате доказателства, дотогава - може да имате само въпроси...
Знам, че е готино да драснеш "ий" накрая, стилно така, но запомнете (това е безплатен урок) - когато една думичка е съществително от женски род и в единствено число завършва на "ия", то множественото и число окончава (това е хубава дума) на "ии". А не "иЙ"!
Всичко, що е с "ий" накрая, е от мъжки род. Или глаголче, ама повелително така - пий, бий, вий.
Alpina написа:Дефакто по думите ти излиза, че на почти нищо не трябва да имаме мнение и да живеем като овЦи
did написа:нема да са сърдите на Стависки! Той е просто един неразбран новатор: http://evropa.dnevnik.bg/show/?storyid=375400
Sp3c7r3 написа:Именно. Повече няма какво да кажа, определено.![]()
Sp3c7r3 написа:..."аллах, аллах"...
Alpina написа::offtopic:
Деааааа.
От къде го научихте товаSp3c7r3 написа:..."аллах, аллах"...
и сега през тема го има![]()
![]()
shepo написа:а ако ви кажа че от ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК знам че сТАВИИСКИ със СИГУрНОСТ Е ПИл НОЩТА ПрЕДИ КАТАСТрОФАТА това какво ще промени темата![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта