Проблем с Windows-a

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот agent_Jekov » Чет Сеп 13, 2007 11:18 am

Alpina написа:
bluskanie написа:xp, да не говорим за vista имат вградени всички нужни драйвъри за видео, аудио и квото се сетиш. При това положение, примера е невалиден :)

На каква цена, за да работи нормално?

Но както казах, аз не мога да плюя по windows, защото ми харесва и върши работа. С две думи - доволен съм.
Но това не го прави най-добрата OS, за което именно тръгна спора ;)
Най-добра е откъм универсалност.Демек за не толкова професионални цели ще може да направи всичко, пък къде по-трудно къде не толкова.Не знам дали другите могат да изпълнят всички възможни функции на Windows, но Windows може да изпълни функциите на другите вероятно.Е за това е най-доброто. :D
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот Alpina » Чет Сеп 13, 2007 11:28 am

Тъкмо помислих, че има някаква надежда, но пак завърши отчайващо :crap:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Чет Сеп 13, 2007 11:37 am

Пука ти :D
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Alpina » Чет Сеп 13, 2007 11:42 am

Не ми пука, ама няма с какво да се занимавам сега, а работата е много досадна :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот agent_Jekov » Чет Сеп 13, 2007 7:21 pm

Бачкате на туй от що си вадите хляба и продължавате да го плюете.Евала! :D :bowdown:
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот bikerider » Чет Сеп 13, 2007 7:27 pm

Красотата се вижда отдалеч ;)
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Чет Сеп 13, 2007 9:02 pm

bikerider написа:
bluskanie написа:xp, да не говорим за vista имат вградени всички нужни драйвъри за видео, аудио и квото се сетиш.

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Един е Аллах и bluskanie е неговия Пророк :bowdown::bowdown::rofl::rofl::rofl:

Кво пак си се нахилил? :) Данеби да не може да се пусне филм, без да си инсталирал дайвери под VISTA??? Освен това Vista-та има екстра за автоматично търсене на нужните драйвери от нета, която РАБОТИ. Съвсем отделен е въпроса, че вградените драйвери са куци и къде-къде по-добре е с оригиналните.

Искам да кажа само, че win ми дава всичко, от което аз се нуждая. Ако почувствам нужда от друго - ще го намеря.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Чет Сеп 13, 2007 10:26 pm

bluskanie написа:Искам да кажа само, че win ми дава всичко, от което аз се нуждая. Ако почувствам нужда от друго - ще го намеря.

Е нали имаше всичко в него? Говориш едно, сега изведнъж друго.... не знам де, ти си браниш неква позиция дето те вълнува ок.

Опитай да инсталираш таблет под XP. Вградени драйвъри? Ъпдейт сървър?

И по дяволите за какво ми е да има "всякакви" драйвери, като работят като лайно, особено за хубавите видеокарти? :dunno:

И виждаш ли до какво опират нещата - ако в началото беше уточнил, че говориш за >>твоя<< опит и >>твоите<< нужди, нямаше изобщо да се обадя.
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Чет Сеп 13, 2007 10:39 pm

Еми каза се ясно, че ХР задоволява бизнес нуждите на много народ. Ся занекви по-специални работи(дето мене не ме касаят, както и повечето народ) може и да не е ОК. :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Чет Сеп 13, 2007 11:03 pm

А така додохме си на думата. Значи XP e най-добрата ОС за масовия потребител. Това което и аз казвах.

Мерси, лека нощ.
Аватар
bikerider

Мнениеот gru » Пет Сеп 14, 2007 2:46 pm

WIN XP SP2 това е най добрата и масова ОС не я ъпдейтваите и ще работи в добри параметри не слагайте непроверени програми и пачове инсталирайте я поне 1 път на 6 месеца и няма да имате ядове WIN има една гадна способност да си загубва системни фаилове когато е старичък аз ползвам само 2 програми за почистване и поправяне CCleaner и TUNE UP 2006 и NOD32 нямам ядове не се хвърляйте на сканирания ОНЛАЙН и тем подобни a инак пробвах и LINUX suse е това си е истината но требва много писане и разбиране на линукса затова WIN XP SP2 И ДА ЖИВЕЕ ЧИЧО БИЛ ................. :bowdown: :bowdown: :bowdown: :D :D :D :D :D :D
Аватар
gru

Рейтинг: 1147

Мнениеот did » Пет Сеп 14, 2007 2:48 pm

gru написа:WIN XP SP2 ... инсталирайте я поне 1 път на 6 месеца и няма да имате ядове

:bowdown:

:rofl:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот agent_Jekov » Пет Сеп 14, 2007 2:51 pm

Аз не бях преинстлирал поне година и половина и нямаше проблем. :dunno:
Аватар
agent_Jekov

хх

Мнениеот gru » Пет Сеп 14, 2007 2:52 pm

що твойта да не е на 2 години вече ???
Аватар
gru

Мнениеот agent_Jekov » Пет Сеп 14, 2007 2:55 pm

Преди две седмици преинсталирах за пръв път от година и половина.
Аватар
agent_Jekov

Re: хх

Мнениеот did » Пет Сеп 14, 2007 2:57 pm

gru написа:що твойта да не е на 2 години вече ???

в къщи е на повече 3 години, без преинсталация, като се използва от дете, което се учи тепърва да работи с компютър, ползва се от жена ми за работа и едновременно служи като сървър за WLAN, чрез който си вързвам в интернет лаптопа. И не виждам причина да преинсталирам нещо и през следващите 3 години.

Преди сме коментирали пак тая тема. Там споменах, че служебен компютър е работил над 2 години денонощно с натоварване на процесора 100%. Този компютър още си работи, ОС не е преинсталирана от поне 6 години и също не виждам причина да ръчкам нещо.

Същата е историята и с Линуксите.

Въобще, никога не съм можел да разбера хора, които твърдят, че трябва да си преинсталирам ОС на всеки 6 месеца, за да нямам проблем. Че това, само по себе си е огромен проблем и говори за пълна некадърност в поддръжката на системата.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот gru » Пет Сеп 14, 2007 3:00 pm

номера не е да налееш нова като се скапе старата а де не я чакаш да се скапе като работиш с компа например видео или нещо такова което изисква ресурси тъпият WIN си събира разни фаилове дето после не ти требват и ако ги изчистиш му бяга и мозъка например временните фаилове от канекцийте ти в нета си ги държи аз съм виждал 1.4 гб временни фаилове та хубаво е да е пресен игри не играя и не знам как е с тях но можеби е подобна ситуацията :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :idea: :idea: :idea:
Аватар
gru

Re: хх

Мнениеот gru » Пет Сеп 14, 2007 3:10 pm

did написа:
gru написа:що твойта да не е на 2 години вече ???

в къщи е на повече 3 години, без преинсталация, като се използва от дете, което се учи тепърва да работи с компютър, ползва се от жена ми за работа и едновременно служи като сървър за WLAN, чрез който си вързвам в интернет лаптопа. И не виждам причина да преинсталирам нещо и през следващите 3 години.

Преди сме коментирали пак тая тема. Там споменах, че служебен компютър е работил над 2 години денонощно с натоварване на процесора 100%. Този компютър още си работи, ОС не е преинсталирана от поне 6 години и също не виждам причина да ръчкам нещо.

Същата е историята и с Линуксите.

Въобще, никога не съм можел да разбера хора, които твърдят, че трябва да си преинсталирам ОС на всеки 6 месеца, за да нямам проблем. Че това, само по себе си е огромен проблем и говори за пълна некадърност в поддръжката на системата.
когато поддръжката на интернет ти стане работа и видиш толкова умрели бангий с WIN na 2-3-4 и т.н. години които се поддържат от разни "разбирачи" и дървени философи дето требва да им обясняваш като на маймуни тогава може да поговорим за това кой колко е "кадърен" на мен това ми е работата и за това взимам пари (и още ме държат на работа ) та както казва 1 колега БОЖЕ ПАЗИ МЕ ОТ РАЗБИРАЧИТЕ НА НЕУКИТЕ ЩЕ ИМ ОБЯСНЯ !!!
Аватар
gru

Мнениеот bikerider » Пет Сеп 14, 2007 4:15 pm

did написа:
gru написа:WIN XP SP2 ... инсталирайте я поне 1 път на 6 месеца и няма да имате ядове

:rofl::rofl::rofl:

Приятелю gru, ползвай имиджи. Много улесняват живота :)
Аватар
bikerider

Мнениеот gru » Сря Сеп 19, 2007 12:41 pm

bikerider написа:
did написа:

:rofl::rofl::rofl:

Приятелю gru, ползвай имиджи. Много улесняват живота :)
съгласен съм с теб БАЙКРАЙДЕР но моята машина гълта УИНДОУСА за 12-15 минути и просто нямам нужда да правя имидж а и не ползвам кой знае колко програми общо да са 10 (примерно) а и имам наблюдение за имиджа брат ми прави така и 2-3 пъти нещо му се скапа и требваше да сипва нова инсталация !! а и не бързам за никъде !!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Аватар
gru

Мнениеот did » Сря Сеп 19, 2007 1:09 pm

@специалистът от Тамбокту:

оправи си аватара и отивай да раздаваш мъдрост на туземците. тук на глупости на наслушахме.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот agent_Jekov » Сря Сеп 19, 2007 4:54 pm

Аватар
agent_Jekov

Мнениеот gru » Сря Сеп 19, 2007 4:56 pm

слушай DIDko нещо много мозък лееш а аватара ще си го правя каквото си искам от такива умници като ТЕБ ми е дошло до гуша а и сте ми през К......... така че не лей мозък щото си на сека манджа мерудия не се прави на шеф на форума затова е форум всеки има мнение и никой не е длъжен да се съобразява с теб а и така дразниш людете ! ако имаш нещо конструктивно кажи за сега само заяждания и отворковщина се вижда от теб всеки има право да прецени кое му оттърва теб като ти е ценен 1 час на 6 месеца да го отделиш за нова инсталация или да си висиш в нета денонощно аз имам време и машината ми си работи без забележки а можеби си немаш идея как се инсталира операционна система и затова не смееш да го направиш :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: НИКОЙ НЕ СЕ Е РОДИЛ НАУЧЕН НО НЯКОИ СИ УМИРАТ ТЪПИ!!! :D :D :D :D :D :D :D
Аватар
gru

Мнениеот 4getcredo » Сря Сеп 19, 2007 5:16 pm

gru написа: :puke: ... а аватара ще си го правя каквото си искам :puke:

Перко Наумов, прочети правилата за аватарите!
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот gru » Сря Сеп 19, 2007 5:27 pm

4getcredo написа:
gru написа: :puke: ... а аватара ще си го правя каквото си искам :puke:

Перко Наумов, прочети правилата за аватарите!
тъй аресва ли ти бря ???
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Аватар
gru

Мнениеот Ozzie » Сря Сеп 19, 2007 5:31 pm

Ми точно това пък е форум за МТВ, не за Windows и пр.
А ти конкретно драги gru като едното нищо си просиш бананче. :baby:
P.S. И между другото аватара не трябва да надвишава 100х100 пиксела. Абе има кой да те оправи, не се притеснявай. :)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Предишна

Назад към Други