Гела-специални благодарности!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Гела-специални благодарности!

Мнениеот Cveti » Нед Авг 01, 2004 11:21 pm

На нашите самоотвержени водачи-Пламен,брат му и тучо чучо,които ни изтърпяха да се губим,мотаем и разпръсваме и ни осигуриха това чудесно каране.Изображение
На клуб "Крива спица"-за ракията,компанията и чудесния път от Мугла към Настан;и още по-специално за naka76,който ни пренесе колелата през реката.Изображение
На Персенк и Скока за палатката,която пак не ни стигна...:8D:(Савко,пращам ти обратно мешката по мих,който около четвъртък ще бъде в Бургас).
На Мод и Харка за среднощната веселбаИзображение
И на цялата компания за хубавото каране и страхотното изкарване!Изображение
May the force be with you.
Cveti

Рейтинг: 1700

Мнениеот pascoff » Нед Авг 01, 2004 11:30 pm

Неописуемо беше ... абсолютна идилия ;)
Днес времето ще бъде преобладаващо над пространството.
Аватар
pascoff

Рейтинг: 2000

Мнениеот mih » Пон Авг 02, 2004 9:17 am

Мдаа, още съм в плен на преживяването, за мен то беше първото с толкова сериозно натоварване (и за мен, и за колелото, което, за учудване, няма дори изкривена шина :dunno:), толкова красиви гледки, толкова приятна компания, толкова хубава ракия (евалла, did!!!), за музиката да не говорим - след официалната програма надсвирването се премести в нашия бивак, пред огромен огън, под пълната луна (по-приятно заспиване не си спомням - под звуците на родопски песни, свирени и пяни на живо, и с мисълта за карането на следващата сутрин); организацията също беше на ниво, посетихме и пещери, покарахме и по асфалт, и по (а и извън) всякакви други знайни и незнайни пътеки, чукари, камънаци, подивихме се на Чаирските езера (благодарствен поклон пред Ту4о 4у4о: :bowdown:), а, и да не забравяме чевермето и всичките вкусотии (и не чак толкова вкусотии) по събора... абе,... УААААААА!!!
едит: правопис
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот did » Пон Авг 02, 2004 9:25 am

[quote="mih"]

толкова хубава ракия (евалла, did!!!),...[/quote]

Ракията беше на Наско! Моите заслуги се изчерпват с унищожаването и.

Карането не ща да го коментирам, защото не ща. Радвам се, че се запознахве и покарахме. Надявам се на всички да им е харесало колкото на мен, а мускулите на краката да ги болят по-малко.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот MOD » Пон Авг 02, 2004 10:49 am

Много добро преживяване !!!

Гледките, въздуха и усещането от досега с красотата на тази част от Родопите няма да я коментирам - защото само думи те на са достатъчни да опишат емоциите, породени от досега до Планината

За мен беше чест и удоволствие да се запозная с "Крива спица" :bowdown:

Влизането в Ягодинската пещера за мен беше нещо като допълнителен бонус - имаше какво да се види вътре ...
Прекараната част от вечерта в палатката в компанията на Цвети и Харка няма да я коментирам - само ще кажа, че така не съм се смял от много време ...:agree: :D:D:D
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Alien » Пон Авг 02, 2004 2:03 pm

[quote="MOD"]

Влизането в Ягодинската пещера за мен беше нещо като допълнителен бонус - имаше какво да се види вътре ...
[/quote]

С колела ли влизахте? :D:D
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот did » Пон Авг 02, 2004 3:24 pm

[quote="Alien"]
С колела ли влизахте? :D:D
[/quote]

да.

а излизахме с белезници.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Harka » Пон Авг 02, 2004 9:01 pm

[quote="MOD"]
само ще кажа, че така не съм се смял от много време ...:agree: :D:D:D
[/quote]

:nono::nono::nono:
Истерия колега, истерия.
Аватар
Harka

Мнениеот skoka » Пон Авг 02, 2004 10:01 pm

много добро преживяване!въобще не съжелявам,че минах на отиване и на вращане от родопите около 700км.всеки един от тези километри си заслужаваше.при възможност пак ще го повторя,но се надявам да е за по дълго!мисля,че и Персенк е на моето мнение.
жалко,че нямахме възможност да останем за по дълго и под контрола на"крива спица"(които явно познават страшно добре родопите)да обиколим всички яки места.за мен бе чест да се запозная с тях!
даже не съжелявам за смешното си падане при което каската ми много я заболя:D.
доволен съм,че наи-после се запознах с Любо(админ),които чрез саита си,преди 2 год. ме запали по МТБ!
дано скоро имам възможност да се срещна със всички пак на някое подобно мероприятие,а може и по голямо!:D
skoka

Рейтинг: 1200

Мнениеот bestbg » Пон Авг 02, 2004 10:10 pm

като гледам ми е некво кофти че не съм могъл да дойда :( ... но пък ще чакам другата година или някое скорошно каране... но то така се случи че в неделя не бях в СФ (ПЛОВДИВ) а пък имах и мозъчно сътресение и до днес нетррябваше много много да се натоварвам (въобще)
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот naka76 » Вто Авг 03, 2004 5:12 am

За всички:

Не се претисняваите!!Родопите са тук и няма да избягат!!А покрай тях и ние.Винаги сте добре дошли!
Аватар
naka76

Мнениеот Persenk » Вто Авг 03, 2004 1:09 pm

Благодаря на всички присъствали :bowdown:.Бяхте страхотни,надявам се скоро пак да се съберем да покараме :beer:.
За първи път присъствах на гайдарско надсвирване и съм възхитен от атмосферата на това събитие.Човек поне веднъж в живота си трябва да присъства на такова събитие.Чуството е неописуемо:angel:.

@Cveti
Не се притеснявай за торбата.Ако ти върши работа ползвай си я със здраве,аз тука имам още една:beer:
everything is fine
Аватар
Persenk

Рейтинг: 1765

Мнениеот Cveti » Вто Авг 03, 2004 1:36 pm

[quote="bestbg"]

като гледам ми е некво кофти че не съм могъл да дойда :( ... но пък ще чакам другата година или някое скорошно каране... но то така се случи че в неделя не бях в СФ (ПЛОВДИВ) а пък имах и мозъчно сътресение и до днес нетррябваше много много да се натоварвам (въобще)
[/quote]

bestbg,ти сега я карай по-кротко.Що е каране,все е пред теб,а резервни глави се намират трудно...Не ни трябваш и откачен!;)
May the force be with you.
Cveti

Рейтинг: 1700

Мнениеот kagami » Вто Авг 03, 2004 2:21 pm

Наистина прекрасно беше! Благодаря на всички, които бяхте там [img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/w/thumbs.gif[/img]
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Назад към Архив