Как да направя качествено клипче?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Как да направя качествено клипче?

Мнениеот Гост » Пон Сеп 17, 2007 7:47 am

Искам да ви попитам защото искам да сложа снимки и видео + музика и искам да си го наглася на песента да е и да е добре като качество звука...и да вкарам някой надписи ;) мерси предварително дано стане хубаво клипче..Това клипче го посвещавам на 2-годишното ми каране :)
Гост

Мнениеот THEZOGGO » Пон Сеп 17, 2007 8:57 am

TLC-attack
Незнам защо, но си мисля че ти вече си правиш некъв жесток ташак с форума и потребителите в него, сори за израза нали, ама е така. Може ли да питаш за неща които и децата в детската градина ги знаят вече. Не се прави на неразбиращ, убеден съм просто че знаеш как да си направиш клипчето, обаче се правиш на тъп. Незнам кво да ти кажа човек, обаче предполагам останалите потребители като я видят тази тема, какви постове ще последват.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Gh0s7 » Пон Сеп 17, 2007 9:17 am

Абе, тва е Здрафкоу, нали? Ако е той, не се притесняваи... не си праи ташак ;)
Аватар
Gh0s7

Рейтинг: 2000

Мнениеот Гост » Пон Сеп 17, 2007 9:37 am

Човек не си правя мейтап...просто искам да питам как мога да сложа надписи на филмчето..и да няма проблеми с звука това ме интересува..Иначе се ползва..Movie maker ;) И моля не се ебавам и т.н. просто искам да направя нещо качествено да видите как съм карал през тези 2-години и т.н. :) Това е ;)
Гост

Мнениеот THEZOGGO » Пон Сеп 17, 2007 9:51 am

Отваряш Windows Movie Maker, натискаш F1, отваря ти се един прозорец, в него търсиш Using Windows Movie Maker, цъкаш на него и четеш :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Гост » Пон Сеп 17, 2007 10:21 am

THEZOGGO написа:Отваряш Windows Movie Maker, натискаш F1, отваря ти се един прозорец, в него търсиш Using Windows Movie Maker, цъкаш на него и четеш :)

мерси много,но пак не успях да сложа буквите на клипчето много те моля да ми обясниш как точно става ще съм ти много благодарен иначе клипчето е готово само букви остават ;)
Гост

Re: Как да направя качествено клипче?

Мнениеот Мъро » Пон Сеп 17, 2007 10:43 am

TLC-attack написа:Това клипче го посвещавам на 2-годишното ми каране :)

Ако ще има няк'во юбилей парти, викай да присъстваме.
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Re: Как да направя качествено клипче?

Мнениеот Гост » Пон Сеп 17, 2007 10:46 am

Мъро написа:
TLC-attack написа:Това клипче го посвещавам на 2-годишното ми каране :)

Ако ще има няк'во юбилей парти, викай да присъстваме.

да на 4-ноември тогава имам рожден ден който иска да идва и да се чувства поканен ;) Та как да сложа букви?
Гост

Мнениеот Gh0s7 » Пон Сеп 17, 2007 10:58 am

Ае мятаи го без надписи, че неам търпение :rofl: А иначе, ако толкова настояваш, кажи с кой movie maker си, щот на стария не може :)
П.П Ама съм сигурен, че и и без "букви" ще е забавно, ае мятаи го на www.4storing.com и дааи линк ;)
Аватар
Gh0s7

Мнениеот Гост » Пон Сеп 17, 2007 11:08 am

Гост

Мнениеот Gh0s7 » Пон Сеп 17, 2007 11:34 am

THEZOGGO написа:TLC-attack
Незнам защо, но си мисля че ти вече си правиш некъв жесток ташак с форума и потребителите в него....

Доста правилно си мислиш ;)

@TLC-Attack: Верно очкавах да видя някоя адска простотия, ама... чак пък толкова :bowdown: :rofl:
Аватар
Gh0s7

Назад към Други