qvkata написа:airborneone написа:Pr3d4t0R написа:Alpina написа:http://topsport.ibox.bg/news/id_474979663
![]()
![]()
Много скоро ще разберем....
Малко е !!!!
Въпреки, че съм фен на Скудерията, смятам, че взетите мерки са твърде слаби. Наказанието за шпионаж трябва да е много по-строго , независимо кой го прави!!!
@rarekin , интересно мнение за Маса ....
Ти кво искаш е?Да им дадат глоба 1000000000000000000 милиона долара или нараво да ги махнат.Ко да ти направя че си фен на ферари аз пък съм фен на малкаран и даже си мисля че им наложихаголяма глоба.А и от каде знаеш че нарочно неса ги набутали.Винаги така става че най-добрите се опитват да намерят начин да ги махнат.А и искаш Алонсо и Хамилтан да им махнат точките ли.Че те кво са виновни.Ние ко да накравим че Стола и Кими немогат да карат толкова бързо.Кво да ви направя че сички тука сте за ферари.Мога да ви кажа че ферари са от началото на Ф1 и за това са на 1во място(бяха,вече няма да са)!!!
Sp3c7r3 написа:Финансовите санкций за големите отбори са все едно плашиш куче с кокал. Абсолютно нереални. Така, че пак нищо не направиха.
gru написа:има 1 голям проблем със "шпионският скандал" 100процента ферари наливат кинти за да се раздухва ,от както ги остави М Шумахер те са въздух под налягане немеца ги направи шампиони след 20 години пауза и както се вижда че той разви колите им докъто беше състезател може и да не пипнат титлата още бая време Ако има поне 1 нормален фен ще се замисли първо >дали макларън имат файда да си зацапат така грозно името . второ >за какво да строят най модерният аеродинамичен тунел ако имат готови решения и трето >за чий да си рискуват перфектното представяне (за сега ) с такива ламерски скандали !! аз мисля че за пореден път " жабарите " наливат масло (кинти) за да се шуми нездравословно за МАКЛАРЪН
...има 1 голям проблем със "шпионският скандал" 100процента ферари наливат кинти за да се раздухва ,от както ги остави М Шумахер те са въздух под налягане немеца ги направи шампиони след 20 години пауза и както се вижда че той разви колите им докъто беше състезател може и да не пипнат титлата още бая време Ако има поне 1 нормален фен ще се замисли първо >дали макларън имат файда да си зацапат така грозно името . второ >за какво да строят най модерният аеродинамичен тунел ако имат готови решения и трето >за чий да си рискуват перфектното представяне (за сега ) с такива ламерски скандали !! аз мисля че за пореден път " жабарите " наливат масло (кинти) за да се шуми нездравословно за МАКЛАРЪН
jivkonik написа:Таакааа добрееееее, доволен съм от Спа! Испанчето много луд, очаквам физически контакт с Англето поне веднъж до края на сезона!
airborneone написа:jivkonik написа:Таакааа добрееееее, доволен съм от Спа! Испанчето много луд, очаквам физически контакт с Англето поне веднъж до края на сезона!
Бой! Бой! Бой! Бой!
jivkonik написа:airborneone написа:jivkonik написа:Таакааа добрееееее, доволен съм от Спа! Испанчето много луд, очаквам физически контакт с Англето поне веднъж до края на сезона!
Бой! Бой! Бой! Бой!
Ъхъъ, ако не мое го бутне поне му отпищи 2 шамара по вретлето!![]()
jivkonik написа:Надявам се контакта да не е интимен!!!![]()
Ъ?TOYAGA написа:Ебаси!
NovemberCharlie написа:Що се радвате бе? Ферари, както винаги, ще спечелят с чужда помощ. То по друг начин не може. Отдавна е известно, че италианската есктра не е екстра, щото обикновено не работи.
TOYAGA написа:Анал... какво?
MpaBka ABuaTop написа:О, нееееееееееееееееееееееееееее!
Ozzie написа:MpaBka ABuaTop написа:О, нееееееееееееееееееееееееееее!
Ооооооо дааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!
Да му бяха сменили гумите на време, а не да се правят на герои.
Alpina написа:Фетер?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта