bluskanie написа:А кой е муколеца тогава?
TLC-attack написа:klmn написа:Трябва да се внимава на какъв се правиш,защото накрая ставаш такъв..
Да знам,но те се ме ебаваха без да има причина и накрая ми писна, искам да спрат..верно с някой от тях сме приятели ама те пак се е'бават което ме дразни..искам да престанат това е !!!!
z1gZag написа:TLC-attack написа:klmn написа:Трябва да се внимава на какъв се правиш,защото накрая ставаш такъв..
Да знам,но те се ме ебаваха без да има причина и накрая ми писна, искам да спрат..верно с някой от тях сме приятели ама те пак се е'бават което ме дразни..искам да престанат това е !!!!
Сега да не си подхванал нова "стратегия" , да се правиш на умен ?
TLC-attack написа:Това кой съм няма значение,но най-много ме кефи това,че всички или си мислят,че реално съм много тъп или,че се правя на тъп..А всъщност отначало почнаха да ме е'ват и на мен ми писна и продължих да се правя на рядко тъп не само във форума и на живо..Така,че просто исках да съм приятел с всеки..И да спрат да се ебават ама кво да направя за да спрат не става...........
SpoileR написа:Ами аз не виждам от едно единствено филмче как изведнъж стана "на фокус..." ама...
Хубаво... не беше сполучливо ама к'во му се качихте на главата всички не знам...![]()
CRAZY RIDER написа:ЗдрафкУ е различен..........
THEZOGGO написа:CRAZY RIDER написа:ЗдрафкУ е различен..........
Президент?!![]()
![]()
цък
![]()
![]()
![]()
Здравко, според мен ти си по - интелигентен, спрямо хората които са ти отговорили в темата.![]()
klmn написа:ноо ясно,щот пуберите се кефят на чикиджийски простотии и въобще на Простотии,тва не е като канския труд да прочетеш книга да кажем.Па то и как се чете като не е на неграмотница/шльокавица?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта