Деба. Вчера бех луднал, сутринта ставам с надеждата да гледам първи епизод... то се оказа, че излизал на 17ти в САЩ, а не в България, тоест трееше да чакам до днес. Нищо де, гледах финалето на Дъ 4400... и то беше лудница. Ама днеска зле, сутринта на шофьорски курс, после трееше да се видя с майка ми, па докато се прибера, то станало 1 и половина. Пък да се дръпне после, деби и серията.

СПОЙЛЕРИ:
Добра серия, като за начало. Естествено, както всеки уважаващ себе си американски филм или сериал, имаше брииииилянтна актьорска игра, Т-бег го мразя в червата, изрод е, бахти как играе... Белик е нечовек, изглежда зверски измъчен, мърляв, и той е гении в това, което прави... както и преди, Майкъл и Линкълн ме дразнят, не ги бива много... колкото до историята - завъртяха някакви интриги, аз много-много вече не помня какво стана в последните епизоди на сезон 2, изобщо не си спомням как всички попаднаха там - Т-бег, Майкъл, Белик, че и Мъхоун (който кефи яко, както обикновено), но това не пречи да се кефя на развитието в СОНА и на перфектната игра на актьорите. Баф мааму, след като човек гледа подобна серия, осъзнава, че друго кино, освен американското, няма.

Отново знам, че ще си говоря сам.
Едит: дам, серията, разбира се, е по-слаба от ГЕНИАЛНАТА 17-та от предния сезон. Но аз и не съм очаквал друго, дали е възможно друга серия да ме накара да крещя от кеф толкова?