Rancid написа:Edit:bluskanie,може да погледнеш Merc,не са по-лоши от FP,а цените са по-приемливи.Пиши на ПМ,ако искаш да те светна нещо(ако вече не го знаеш де).Иначе за ризи Ben Sherman са на по-приемливи цени,че FP...
bluskanie написа:assgiver написа:bluskanie написа:... искам да кажа... и мерцедес се прави и в Турция, а цените им снобарски ли са? ...
Се пак турско не е нарицателно за нищо хубаво
... което си е пълна глупост. Има доста качествени турски стоки. Включително и платове.
bluskanie написа:Бате, ти си милионер бе. Една тениска Лакоста е 200лв, а Фред Пери.. малиии не ми се говори...
Alpina написа:Италиянците са голяма работа относно фешън дрешките, ама това по-скоро е турист там
CYBER написа:Gravis,Globe,Special Blend,Burton,Rope,686,Circa,Etnies,Dragon,Protest,Invert,JNKYS,Analog,Converse.
Сега се запалих по някви бастунски от рода на Фред Пери,сигурно ще погладувам за едно пуловерче и едни обувки
Rancid написа:В последно време Fp,Sherman,Stone Island гледат да се дистанцират по всякакъв начин от хората носещи дрехите заради идеята
Rancid написа:А в крайна сметка са casual дрехи,идеята е да останеш незабележим.
TOYAGA написа:Rancid написа:В последно време Fp,Sherman,Stone Island гледат да се дистанцират по всякакъв начин от хората носещи дрехите заради идеята
A забелязал ли си, че в последно време хората, носещи дрехите заради идеята, гледат да се дистанцират по всякакъв начин от Fp,Sherman,Stone Island, Lonsdaple и т.н.?
BTW според законодателството в България тази тема трябваше да бъде изтрита на даден етап от развитието си...
Rancid написа:@bluskanie
Що да е чалгарска?На мен ми се струва доста по чалгарска нуждата да носиш определен стил дрехи за да се чувстваш байкър,пънкар,метъл и т.н
Rancid написа:Ако искаш може и ти да споделиш нещо по темата,впечатления кое наистина си струва парите и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 17 госта